Live

Solmässan i Karlstad 2023

Datum
26 april
Plats
Mässhallen

Snart är det dags för den sjunde Solmässan! Vi välkomnar dig som är privat eller offentlig fastighetsägare och som har funderingar kring hur installation av solpaneler, laddstolpar och batterilager går till samt ägande och drift av elfordon. Och som undrar över hur man får betalt för överskottselen, hur man söker tillstånd och bidrag och – naturligtvis – vad det ekonomiska utfallet blir!


Solmässan i Karlstad fokuserar på solenergi, batterilagring, fordonsladdning och elfordon! Syftet med mässan är att sänka tröskeln för er som är privata och offentliga fastighets- och elfordonsägare, och som vill satsa på solenergi och elfordon. Ni har en rad frågor om hur en installation av både solceller, laddstolpar och batterilager går till, hur man får betalt för överskottsel, hur man söker tillstånd och bidrag och – naturligtvis – det ekonomiska utfallet.

Under dagen kommer vi även att parallellt med mässan arrangera en serie seminarier som speglar våra fokusområden.

Viktig mötesplats för leverantörer och fastighetsägare sedan 2017
Solmässan anordnades för första gången våren 2017 i Karlstad och var då och är fortfarande en viktig mötesplats för leverantörer inom solenergibranschen och fastighetsägare.

Kom ihåg att uppge rabattkod ”Sola23” när du köper din förköpsbiljett via Tickster!

Mer info hittar du här >>>


Mer information

När: Onsdag 26 april.