Sundstaaulan

ROBERT GUSTAFSSON

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
14 oktober
Plats
Sundstaaulan

Robert Gustafsson har kallats både genialisk och galen, en levande legend och Sveriges roligaste man. Men vem är egentligen denne komiker, artist och entreprenör? Hur kom det sig att han lockades av skådespeleriet och hur skapar han sina minnesvärda karaktärer? Det och lite till avslöjar han i föredragsshowen: “ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0”. Hur gör Karl´n – Ett skrattretande föredrag”.

Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han vågade öppna dörrar som andra såg som stängda och på så sätt öppnade sig helt nya möjligheter för den unge mannen från Skövde.

Varmt välkommen till detta underhållande och tänkvärda föredrag, som handlar om att våga öppna dessa tillsynes stängda dörrar och framför allt – att ha styrkan att ta sig igenom för att se vad som väntar på andra sidan. Vi får även en inblick i Roberts process när han skapar sina olika karaktärer och unika framträdanden. Föredragsshowen är humoristisk, inspirerande, intresserande, entusiasmerande och till viss del utmanar den även sin publik till att fundera på sin egen tillvaro.

Mer information

När 14 oktober
Var Sundstaaulan
Biljetter 495kr + avg