Live på stora scenen

Orbit Culture

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
29 mars
Plats
Stora scenen

Under våren ger sig Orbit Culture ut på sin turné ”Descending Into Madness EU/UK Tour 2024” som tar dom till Karlstad på långfredagen! Metal Clüb bjuder in till påskrens på fabriken med Orbit Culture!

** FLER BILJETTER SLÄPPTA ** Uppgraderat till stora scen **

SUPPORT: BITE DOWN


Hålltider:
För att tillgodose bandets restider & turnéplan har vi valt att uppdatera våra hålltider för kvällen;
11.00: Bowlingbaren öppnar
16.00: Tapas restaurang CAVA 42 öppnar
fr 18.00: Konsertmeny serveras i bowlingen (förboka gärna på 054-222200) Drop In i mån av plats.
18.30: Biljettscanning & garderob startar
19.00: Dörrar till Konsertlokalen öppnar
ca 20.00: Stagetime – Bite Down
ca 21.00: Stagetime – Orbit Culture
Efterfest i konsertlokalen med Metal Clübs DJ direkt efter gig!

Samtliga tider är preliminära.


Förbud mot större väskor. Vi tillåter mindre handväskor dock ej större än strl av ett A4. Besök gärna vår FAQ för svar på frågor gällande ditt konsertbesökÄta innan konserten!
Se till att var ute i god tid och stå dig genom hela konsertkvällen. Smashed Burger, Halloumiburger eller Pulled Beef Nachos (alt Oumph) i bowlingbaren är en perfekt start! Förbokar du garanterar vi dig en sittplats. Vi serverar mat från 17.00 (dörrar konsertlokal 19.00). Köket stänger 22.00. Boka ditt konsertkrubb på 054 – 222200 eller maila till info@nojesfabriken.seORBIT CULTURE
Det svenska metalbandet bröt igenom på undergroundscenen med släppet av 2020 års album ”Nija”, som hyllades av både kritiker och metal-fans världen över! Därefter släppte de albumet ”Shaman” som ser Orbit Culture vidareutveckla sitt dynamiska sound och skapa en drivande blandning av metallisk briljans. Fastrotad i den klassiska svenska metal-genren som banats av stora namn som At The Gates, In Flames och Meshuggah, utvidgar de kreativt den för att skapa ett mer utvecklat, moderniserat sound som helt enkelt är oemotståndlig. ”Shaman” levererar på alla fronter och visar bandets sömlösa ansträngningar att effektivt blanda aggression, melodi och teknikalitet!


 

Mer information

När: Fredag 29 mars
Tid: Dörrar: 19.00 | Stagetime fr. 20.00
Ålder: 18+
Förköp: 350sek + avg