Live

NEMIS – Reclaim The Silence / Carnosus / Deprive

Datum
17 december
Plats
Kristallbaren

Tillsammans med Studefrämjandet presenterar vi NEMIS – New Music In Sweden!


Reclaim The Silence är ett modernt melodiskt metalband från Karlstad. Sedan starten 2016 har bandet klättrat den svenska metalscenen med ryktet om att vara ett fräscht, innovativt metalband med melodiska inslag, kraftfulla och tunga låtar.

Upplev Reclaim the Silence’s unika metalsound med en stark kvinnlig vokalist och en alternativ stil!

Stagetime: 22.30


Carnosus intar Nöjes med högoktanig death metal! Med sin vresiga dödsblandning framför Carnosus en setlist som bör tilltala den trogna dödskallen såväl som thrashare och blacksters.
Natten går tunga fjät i förtid med hits såsom Deceptive Authority och fler spår från albumet Dogma of the Deceased, men även nytt material utlovas! Precis innan pandemin supportade Carnosus Suffocation och Belphegor på deras europa-turné, och nu är de sugna på att se era frisyrer sopa rent!

Stagetime: 21.15


Deprive startade 2012, med ett fast mål att bli en av de bästa live-akterna den svenska dödsmetall-scenen skådat. Bandet består idag av Anders (Sång), Algoth (Bas), Rasmus (Gitarr), Tobbe (Gitarr) och Ludde (Trummor). Med två fullängdare i bagaget blir de nu både mörkare och mer olycksbådande i och med deras kommande, tredje släpp. Med deras fixerade målbild att inte leverera något annat än ren kraft och energi på scenen, är du garanterad en show du sent kommer glömma!

Stagetime: 20.30


Mer information

När: Lördag 17 dec.

Tid: Dörrar: 20.00 | Stagetime fr 20.30

Ålder: 18år

Biljett: 50sek - Ej förköp