Live

Mimikry + Cat And The Underdogs

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
01 oktober
Plats
Kristallbaren

Borlänges stoltheter är äntligen tillbaks i solstaden och våra lokala hjältar bjuder in till releaseparty för nya plattan ”Punk Rock Overdrive”. Punkfanan vajar högt i Kristallbaren denna lördag!

On stage: Mimikry + Cat And The Underdogs

I DJ-båset: Dj MoB & Ryman


MIMIKRY är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken! Bandet har över 120.000 unika Spotify-lyssnare per månad och människor över hela världen har streamat Mimikrys låtar mer än tjugo miljoner gånger. Det här bandet ligger då inte på latsidan!

I senaste släppet ”Splitter” från 2021 luftas frustrationen över året som gått i låttitlarna: “Jag måste härifrån”, “Ni är så jävla dumma i huvet”, “Apornas planet (Covid-19)”, “Är det okej om jag går ut och mördar nån ikväll, snälla mamma?”. Den energisprutande duetten med Caroline af Ugglas, “Jag är en sån som förstör” är också en låt och video som sticker ut, liksom huvudspåret “Dom ljuger”. Axplock från detta alster kommer säkerligen blandas med givna allsångsdängor från tidigare giv när de ställer sig på scen!

Stagetime ca 23.00


CAT AND THE UNDERDOGS bildades för ett gäng år sedan men är sannerligen inga duvungar i genren när flera medlemmar har över 40års erfarenhet i diverse punkkonstellationer! Bandet såg dagens ljus när medlemmar gjorde gemensam sak för att kunna spela den punk som de själva växt upp med & som har påverkat deras liv under så många år!

Nya givet ”Punk Rock Overdrive” rattades fram utav Chips Kiesbye, gitarrist i Sator och mannen bakom Nomads och Hellacopters, vilket bandet nu vill framföra & fira tillsammans med oss. Vi ses framför kravallen!

Stagetime ca 22.00


 

Mer information

När: Lördag 1 oktober
Tid: Dörrar: 21.00 | Stagetime fr. 22.00
Ålder: 20+
Biljett: 250sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080