Stora Scen

Millencolin + No Fun At All + Satanic Surfers

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
01 mars
Plats
Stora scenen

I vår skickas ett episkt kapitel inom svensk musikhistoria ut på vägarna – detta när skatepunklegendarerna Millencolin, No Fun At All och Satanic Surfers slår sig samman för turnén Return of the Cheap Shots. 

TIDER FÖR KVÄLLEN
11.00: Bowlingbaren öppnar

16.00: CAVA 42 öppnar
18.00: Biljettscanning & garderob startar
19.00: Dörrar konsertlokal
19.00: DJ Klubb Döva Öron
20.00: Satanic Surfers

21.00: No Fun AT All
22.15: Millencolin
23.30 Efterfest Cava 42 med DJ


Förbud mot större väskor. Vi tillåter mindre handväskor dock ej större än strl av ett A4. Besök gärna vår FAQ för svar på frågor gällande ditt konsertbesök


LINE-UP
Millencolin, No Fun At All och Satanic Surfers var alla ledande inom vad som under mitten av nittiotalet fullkomligen exploderade för att bli den världskända och respekterade svenska skatepunkscenen. Med album som klättrade på listorna, utsålda turnéer och odödliga hitlåtar som Penguins & Polarbears, Master Celebrator och Hero of our time var dessa band med och tog skatepunken i Sverige från total undergroundnivå till att bli ett av landets absolut största musikaliska angelägenheter. Deras musik har lämnat ett oförglömligt avtryck på punkscenen och de fortsätter än idag att influera och inspirera en bred skara lyssnare. För bandens trogna följarskara blir vårens turné en resa tillbaka i tiden och för nya fans erbjuds en chans att uppleva en bit av svensk punkhistoria på bästa möjliga sätt. 

”Rätt otroligt att alla tre band som var de största i genren under nittiotalet och även på samma skivbolag, fortfarande turnerar världen över och släpper skivor. Vi spelade tillsammans alla tre för första gången i somras i Uppsala och det blev så sjukt bra stämning att vi bestämde att detta måste vi göra fler gånger.” – Millencolin.  

”En obeskrivlig ynnest att få turnera med dessa svenska skejtpunkband, av sådan magnitud, i gamle Sverige, igen!!!” – No Fun At All. 

”Vi ser mycket fram emot att spela i nästan hela Sverige – något vi sällan gör – med våra vänner i Millencolin och NFAA. I vår blir det 90’s Bonanza igen. Släng på din för stora Alien Workshop tisha och dina blå/beiga Airwalks så kör vi! Vi är så jävla peppade!” – Satanic Surfers.

 

 

Mer information

När: Fredag 1 Mars
Tid: 19.00-00.00 | Förfest i Bowlingbaren och efterfest på Cava 42
Ålder: 18+
Biljett: 495 Sek + avgift
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080