Live på Innergården

Luke Elliot – Flyttas!

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
25 augusti
Plats
Innergården

Luke Elliots passion för att spela live har fört honom till utsålda scenlokaler över hela världen, han har fått tusentals nya fans, medverkat i stora tv-program och hyllats i europeisk press. Nu är han klar för en spelning 25 augusti, tillsammans med sitt band på Innergårdens scen.

Vi har idag, onsdag 230823, valt att flytta på vår konsert med Luke Elliot. Samtliga köpare är kontaktade via mail & återköp utav befintliga biljetter genomförs, via respektive biljettombud. Vi hoppas kunna presentera nytt datum inom snar framtid!

”Luke Elliot is an undeniable talent combined with a truly stunning voice.” // Rolling Stone France

Tyska Rolling Stone har jämfört Luke Elliot med några av de största musikaliska berättarna i vår tid:  ”Luke Elliot’s style is timeless, his songs tell stories and comparisons to Leonard Cohen, Bob Dylan, or Tom Waits are therefore not uncommon.”

Luke Elliots andra album, The Big Wind (2020), skrevs under en turbulent period i hans liv. Det är ett djärvt strukturerat album som är lätt att uppslukas av. Det har en filmisk noir-känsla som är både elegant och modern. ”De här låtarna handlar om ett försök att skapa en stabil tillvaro. När jag skrev dem hade jag ingen permanent bostad, men jag slet för att få klart det här albumet”, sade Luke Elliot själv om The Big Wind. Rolling Stone Frankrike valde The Big Wind till månadens album när det släpptes.

Musikaliskt har Elliot en eklektisk mix av influenser som sträcker sig från John Coltrane, Duke Ellington och Bob Dylan till The Cramps, Gun Club och Mink DeVille och filmer som Badlands, Pulp Fiction, Natural Born Killers och spagetti-western. Hans stora intresse för film har inte stannat vid musik, han har själv medverkat i tv-serier och filmer. Det har visat sig att multitalangen Luke Elliot även är en skicklig skådespelare. Han har bland annat medverkat som sig själv när han spelade sin låt ”All On Board” i norska serien ”Exit”, Norges mest streamade TV-serie någonsin, och han har även spelat mot Carrie-Anne Moss från The Matrix i kriminalserien ”Wisting”.

Mer information

När Fredag 25 aug.
Var Innergården
Ålder 18+
Dörrar Innergården 18.00
Stagetime ca 19.30