Live i Mariebergsskogen

Gyllene Tider – Hux Flux 2023

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
02 augusti
Plats
Mariebergsskogen

Gyllene Tider är tillbaka med stor sommarturné 2023! Nästa år återvänder Gyllene Tider för att ännu en gång sätta guldkant på den svenska sommaren. Den omfattande sommarturnén heter ”Hux Flux 2023” och består av 15 konserter över landet. 2 augusti når turnén Karlstad och Mariebergsskogen.

Matnyttig info & hålltider inför besöket:

Biljetter:
Obs! Ingen biljettförsäljning på plats på spelstället. Biljetter säljs endast via ticketmaster.se.

Åldersgräns
Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett.
Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0-10 år). Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. Ordinarie biljett gäller från 11 år och uppåt.

Barn måste gå tillsammans med vuxen(18+ år)

Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden. Det gäller oavsett om hörselskydds bärs eller inte

Hålltider
18.00 Insläpp
20.00 Start
23.00 Slut
Obs! Tiderna är ca-tider

INPASSERING OCH SÄKERHET:
Vi har hög säkerhetsnivå på våra evenemang, och därför är det mycket viktigt att komma i god tid.
Om du behöver ta med en väska, är väskor av max ”ryggsäcksstorlek” tillåtna. Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer så var beredd på att visa din packning.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer sav stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhets skäl, småbarn bärs i bärsele.
Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

MAT OCH DRYCK:
Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området. Det serveras burgare och korv, vegetariskt och veganskt alternativ finns. Man får ej ta med egen mat och dryck in på konsertområdet!

BARN:
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in, oavsett ålder.
Det finns rabatterade biljetter på för barn tom 10 år.
Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år) Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydd bärs eller inte. Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhets skäl, småbarn bärs i bärsele.

TILLGÄNGLIGHET:
Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett.

Rullstolsbiljetter
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)

FOTOGRAFERING:
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!


Vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik. Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt att locka lyssnare – nya som gamla – med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter. En bedrift som saknar motstycke i svensk pophistoria.

”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”,”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” – listan på älskade sånger går givetvis att göra längre men det råder inget tvivel om att Gyllene Tiders musik idag är inskriven i svenskarnas DNA. Nu har tiden kommit för att skapa nya minnen tillsammans med ursprungsmedlemmarna Per Gessle, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke ”Syd” Andersson som tillsammans illustrerar att livet, precis som musiken, bara blir bättre med åren.

2019 firade Gyllene Tider 40 år som band. Ett jubileum som hedrades med en sällan skådad folkfest då bandet spelade inför totalt en kvarts miljon människor runtom i Sverige och Norge. Det som var tänkt som ett slags tack och adjö blev istället en lång paus.

”Pandemin förändrade oss alla. Det var tuffa och tomma år. Jag kände en stark längtan att få spela ihop med med mina 70-talskompisar igen. Den brödra-relationen vi har och den kärleken vi möts av från vår publik är magisk och i tider som dessa så känns beslutet att fortsätta Gyllene Tider-sagan klockrent. Så det är med stor glädje jag kan meddela att Gyllene Tiders historia inte tog slut för några år sedan som vi alla trodde då. Hux flux så är bandet tillbaka igen. Vi syns nästa sommar!” – Per Gessle

Mer information

När 2 augusti
Var Mariebergsskogen
Tider Insläpp 18.00
Biljetter 695sek + avg