GBH + Urban Waste + Extreme Noise Terror

Ett utav punkscenens mest älskade namn kommer till Karlstad!

Tillsammans med DVI – Concerts & Tours & 333 Company presenterar vi ”The 40 Anniversary Sweden Tour of GBH”!

Special guests: Urban Waste + Extreme noise terror


GBH (uk) fyller 40år som band och det firas med en sväng genom Sverige i September. Bandet som är en av grundpelarna inom UK-punkscenen och har inspirerat band över hela klotet med deras medryckande och aggressiva punk. Få band kan nå den energi och intensitet som GBH har levererat genom åren!


URBAN WASTE (us) var med och drog igång New Yorks hardcore punk era under 80-talet intar äntligen Sverige för första gången! Bandet var alltid lite mer aggressivt, lite skitigare och med betydligt mer attityd än deras kompanjoner inom genren under tiden och idag är bandet en explosion live som visar upp den klassiska hardcore punken på bästa sätt. NYHC at it`s finest!


EXTREME NOISE TERROR behöver ingen närmare introduktion till fans utav snabb, kaotisk & aggresiv musik! Bandet bildades 1985 och ses som pionjärer inom grindcore & crustscenen där de gjort sig kända för att alltid piska upp en furiös stämning när de står på scenen. Vi ser fram emot en rejäl urladdning som start på vår kväll i september!


 

 

11 sep

När: Fre 11 sep.

Tid: 20.00-02.00

Ålder: 18år

Biljett: 325sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad