Live

För Nöjes Skull – En Livesänd Stödgala

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
04 juni

Det värmländska musik- och danslivet sluter sig samman torsdag 4 juni och och skapar en digital liveupplevelse i maratonformat. Evenemanget är kostnadsfritt men du som tittare kan stödja din favoritartist genom att swisha ett valfritt belopp.

Du kan också interagera under hela sändningens gång med frågor, kommentarer och framför allt pepp och hejarrop till din favoritakt!

PAUSAD LIVESCEN
Livescenen så som vi känner den, och som du är van att uppleva den står för tillfället tyst och tom. Inga köer, inget barhäng, ingen allsång, inga extranummer, ingen konfetti, inga magiska ögonblick och så vidare. Ja allt det där vet du ju hur det känns. Covid-19 har verkligen satt det vi räknade som självklart helt ur spel.

LIVESTREAM
Så vad gör vi då när scenen tystnat och publiken sitter hemma? Jo, vi samlar en del av Värmlands fantastiska musik- och dansliv och skapar tillsammans en digital livesänd gala i minst 10 timmar. Torsdagen 4 juni livestreamar vi på Facebook från två olika scener här på Nöjes. Vi hoppas skänka lite glädje direkt hem till soffan, vid din köks-ö, runt middagsbordet och på sängkanten.

STÖTTA din ARTIST
Evenemanget är gratis men vill du stödja den värmländska scenen så swisha gärna valfritt belopp till 123 00 40 352. Märk din swishbetalning med den artist du vill skicka ditt bidrag till. Donationen delas 50/50 mellan artist och Nöjesfabriken.

Mer information

När: Tor 4 juni
Tid: 12.00-23.59
Swisha till: 123 00 40 352
Notis: Märk din betalning med den artist du vill skicka ditt bidrag till.