Stora Scen

Efterfest Benjamin Ingrosso med Oliver Ingrosso

Biljetter
Datum
26 juli
Plats
Stora scenen

INGROSSO efter INGROSSO – Direkt efter Benjamins konsert i Mariebergsskogen är slut startar vi upp efterfesten på Nöjesfabriken. Scenare på kvällen står ingen mindre än storebror Oliver Ingrosso i DJ-båset och styr upp dansgolvet. Välkomna till Nattklubben, Innergården och Bakfickan.

Ålder 18+ | Fri entré mot uppvisande av Benjamin Ingrosso-biljett

De senaste åren har Oliver Ingrosso turnerat världen runt och spelat tillsammans med några av världens tyngsta namn inom musikscenen. Swedish House Mafia, Avicii, Adrian Lux, Mandy och Adam Beyer för att nämna några. 2016 återvände Oliver till studion för att släppa ny musik och den senaste singeln ”Somebody” släpptes i mars 2017. De har fått fina omdömen och support av David Guetta, Lucas & Steve och Swanky Tunes. Oliver kommer fortsätta sin resa och har sen tidigare många legendariska namn i ryggen för den musik han skapat. Tiësto, Sebastian Ingrosso och Armin Van Buuren finns också med på Olives supportlista.

Mer information

När fredag 26 juli
Tid Dörrar 22.00
Var Nattklubben, Bakfickan och Innergården
Biljett Tickster.com (förköp 100 kr, i dörren och i mån av plats 140kr) Mot uppvisande av Benajminbiljett har du fri entré