Live på stora scen

Dismember + Mass Worship

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
13 oktober
Plats
Stora scenen

Metal Clüb & Nöjesfabriken presenterar exklusiv klubbspelning med legenderna i DISMEMBER i sin original-lineup!


Support: MASS WORSHIP

Hålltider för huset:  
11.00: Dörrar öppnar till Nöjesfabriken
16.00: Dörrar öppnar – Cava 42
20.00: Förfest startar i Bowlingbaren
21.00: Dörrar öppnar till konsertlokalen. Ingång vid huvudentrén.

ca 22.00: Stagetime – Mass Worship

ca 23.15: Stagetime – Dismember
02.00: Dörrar stänger till konsertlokalen.
Samtliga tider är preliminära.
Ha din biljett redo:

Vid köp utav din biljett via Tickster har du fått ett svarsmail där du hittar länk för att ladda ner din biljett. Vänligen ombesörj detta före ankomst då vi har begränsade möjligheter att hjälpa dig på plats.
– Tappat bort din biljett? Ladda ner den igen via Ticksters hemsida där du anger ditt referensnummer: https://download.tickster.com/
– Kompletterande frågor & svar kring ditt biljettköp hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/fragor-och-svar/
Kom i tid – Risk för kö:
Vi har mycket konsertbesökare på ingång så därför öppnar biljettscanning samt garderob redan kl: 21.00. Vi rekommenderar starkt att ni kommer i god tid så ni inte fastnar i kö utanför huset!
Garderobsavgift – Endast kortbetalning:
Avgiften för att hänga in din jacka (40sek) betalas i entrén i samband med biljettscanning. Ha därför betalkort redo så vi får en så smidigt insläpp som möjligt.
Före konserterna startar:
Bowling:
Metal Clüb drar igång en förfest i bowlingen med start kl: 20.00 för att komma i stämning! Passa även på att slå en strike före gigen drar igång!
– Våra 16 bowlingbanor hålls öppna mellan 11.00-23.00.
Modern Dart:
Sätt en bullseye på någon utav våra dartbanor under kvällen!
– Öppet 11.00-23.00
Äta?
Skippa middagen hemma och låt våra kockar stå för den biten! I bowlingbaren hittar du klassiska pubrätter & vår restaurang CAVA 42 erbjuder tapas som passar de flesta.
– Mer info om CAVA 42’s meny: https://www.nojesfabriken.se/mat/cava-42/var-meny/
– Mer info om Bowlingbarens meny: https://www.nojesfabriken.se/mat/bowlingbaren/Bordsbokning gör du enklast via vår reception på tele: 054-222200 alt mail: info@nojesfabriken.se
 
Entré till Nöjesfabriken:
– Vi välkomnar samtliga gäster in i huset via vår huvudentré som hittar du på Karlagatan 42.
Parkering:
Besöker du oss för första gången? Vi har en stor parkering på baksidan utav huset om ni är bilburna.
– GPS: Verkstadsgatan 19, 652 19 Karlstad
– Mer info hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/kontakt/

 

.

DISMEMBEr
Att säga att bandet är kolosser inom svensk döds är snudd på underdrift. Faktum är att de, vid sin start 1988 var med och lade fundamentet som hela genren idag står på. Swedish Death Metal är ett välkänt begrepp världen över, hyllat för sitt explicita sound.

Dismember utgör tillsammans med Entombed, Grave och Unleashed ”the big four” inom genren. Urfäderna. Att kalla Dismember kolosser inom svensk döds är alltså snudd på underdrift. Ni som vet ni vet.

Vi behöver säkert inte skriva spaltmeter om vilken milstolpe albumet ”Like An Ever Flowing Stream” är inom de internationella extremmetal-kretsarna. Vi behöver nog inte heller påminna er om att låten ”Skin Her Alive” fick bandet att hamna i brittisk domstol tack vare den råa texten.

Mycket har hunnits med under bandets långa karriär och 2011 valde de att gå isär. Uppbrottet varade i nästan tio år men för en tid sedan bestämde de sig för att återigen väcka besten till liv. De har sedan återföreningen varit selektiva och relativt sparsamma med spelningar, vilket gör att det känns extra andaktsfullt att få välkomna dem, i sin original-lineup till Nöjesfabrikens scen i oktober!


MASS WORSHIP
Bandet vars genreöverskridande sätt att addera djup och en fruktansvärd tyngd till det redan framstående skandinaviska metalsoundet rönt stora framgångar sedan de startade år 2018. De rör sig ohämmat mellan klassisk och teknisk döds, blandar nonchalant in progressiv doom/sludge och toppar det hela med en punkig attityd.

Mass Worship gör vad fan de vill, tack och lov för det. Senaste albumet ”Portal Tombs” släpptes förra året och landade på många välkända skribenters årsbästalistor världen över.

Vi ses framför kravallen!


 

Mer information

När Fredag 13 Oktober
Tid Dörrar till konsertlokalen 21.00 | Stagetime fr. 22.00
Ålder 18+
Biljett Från 195sek + avg
Förköp Via Tickster.com, Ticketmaster.se och Scalateatern på tele 054-190080