Live på stora scen

Danko Jones + Gatuplan

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
16 mars
Plats
Stora scenen

Den kanadensiska rocktrion är mästare på att leverera kraftfulla och svängiga riff samt melodier som omedelbart fäster sig hos lyssnaren. Deras musik, präglad av energifylld rock’n’roll med influenser från både hårdrock och punk, skapar den ultimata upplevelsen som bara måste upplevas live!


KVÄLLENS TIDER
11.00: Bowlingbaren öppnar
fr 16.00: Konsertmeny serveras i bowlingen
(förboka gärna på 054-222200) Drop In i mån av plats.
16.00: Tapas restaurang CAVA 42 öppnar
17.30: Biljettscanning & garderob startar
18.00: Dörrar konsertlokal
19.00: Gatuplan

20.00: Danko Jones
21.30 Efterfest Cava 42 och i Bowlingbaren
23.00 Verket Nattklubb öppnar (fri entré för dig med Danko Jones-biljett)


KVÄLLEN FORTSÄTTER
Livetips från 22.00 i Kristallbaren
THE BOYS + CAT & THE UNDERDOGS
Har du redan DANKO-BILJETT? Köp då till efterfestbiljetten här
Ingen biljett alls? Köp paketerbjudandet här


Förbud mot större väskor. Vi tillåter mindre handväskor dock ej större än strl av ett A4. Besök gärna vår FAQ för svar på frågor gällande ditt konsertbesökÄta innan konserten!
Se till att var ute i god tid och stå dig genom hela konsertkvällen. Smashed Burger, Halloumiburger eller Pulled Beef Nachos (alt Oumph) i bowlingbaren är en perfekt start. Förbokar du garanterar vi dig en sittplats. Vi serverar mat från 16.00. Köket stänger 22.00. Boka ditt konsertkrubb på 054 – 222200 eller maila till info@nojesfabriken.se


ETT STENHÅRT ERBJUDANDE
Låt oss presentera ett paketerbjudande där du som gäst kan maximera kvällen med hela 4 band på 2 scener! Efter Danko Jones spelat färdigt kör våra lokala hjältar i Cat And The Underdogs igång sitt gig i Kristallbaren som ligger vägg-i-vägg med stora scenen. Efter CATU uppträtt går legendariska ’77 bandet The Boys upp på scenen. Allt detta för en ynka hundring!

Har du redan DANKO-BILJETT? Köp då till efterfestbiljetten här
Ingen biljett alls? Köp paketerbjudandet här

DANKO JONES
Bandet bildades i Toronto redan 1996, drivna av en DIY-punkrockanda har de stadigt byggt upp en enorm fanskara världen över. Har man någon gång upplevt deras unika och fartfyllda framträdanden live är det inte svårt att förstå att Danko Jones är ett av de mest hyllade livebanden där ute. Deras musik är ofta kännetecknad av kraftfulla gitarriff, snabba trummor och Danko Jones distinkta röst som ger en intensiv och levande upplevelse. Bandet har etablerat sig som en kraftfull scenakt och har turnerat flitigt runt om i världen.
Bandet bakom monsterhits som Had Enough, Good Times, My Little RnR och I think bad thoughts har en fanskara som sträcker sig från mainstream radiorockfans till inbitna metalheads. Med flertalet studioalbum i ryggen, bland annat kritikerrosade Fire Music, Wild Cat, A Rock Supreme och Power Trio är de nu aktuella med sitt senaste album Electric Sounds som visar att Danko Jones är kraftfullare än någonsin!GATUPLAN
Det är svårt att beskriva Inge Johanssons (känd från the (International) Noise Conspiracy, Against Me!, Stilett, Alonzo & Fas3 med flera) band Gatuplan så därför lutar vi oss mot ett citat av huvudmannen själv. Hur som helst så ser vi verkligen fram emot att ha honom och hans musiker på plats när vi möts framför kravallen i mars.När jag började skriva låtar till Gatuplan var ambitionen att göra musik som hade Ramones direkta melodier och känsloladdade texter, Rancids attityd, sång som påminner om Mike Skinner The Streets, svängig världsmusik och skainfluenser från band som Mano Negra och The Specials med ett politiskt ställningstagande som för tankarna till Public Enemy. Musiken skulle gå att både dansa och slåss till, och låtarna skulle vara enkla och lätta att ta till sig.

 

Mer information

När: Lördag 16 mars
Tid: Dörrar: 18.00
Ålder: 18+
Biljett: Från 250sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080