Live på Innergården

Comedy Carnival | Slutsålt!

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
03 augusti
Plats
Innergården

Comedy Carnival – Sommarstandup på Innergården! Sveriges rullande humorcirkus Comedy Carnival kommer till stan!

*** SLUTSÅLT! ***

Cirkusdirektörerna Henrik Nyblom, Petrina Solange och Magnus Betnér bjuder in till en färgsprakande standup-upplevelse och kommer till Karlstad. Vid sin sida har trion ett gäng handplockade komiker och till Nöjesfabriken har man med sig ingen mindre än Nisse Hallberg!Henrik Nyblom:

Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen. Nyligen har man kunnat se honom i SVT-succén Bäst i test och med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt.Petrina Solange:

Petrinas förmåga att på bred skånska leverera skadeglada skämt, med ett brett, oskuldsfullt leende har blivit lite av ett signum. Hon har under de senaste åren etablerat sig som en av Sveriges främsta stand up-komiker. Flerfaldigt prisbelönad och med sin smarta, råa och hjärtliga humor har hon fått en hängiven publik över hela landet.Magnus Betnér:

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje show skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre har Magnus åkt fler varv runt landet än alla andra svenska komiker tillsammans.Nisse Hallberg:

Svensk standups bäste storyteller. Var komikern Nisse börjar och privatpersonen Nisse slutar är nära omöjligt att skilja. För känslan är att du får Nisse Hallberg med allt vad det betyder. Naket och äkta. Med en stark lampa på sina brister och känslor men med en självklarhet och pondus har Nisse skapat sig en trogen publik.


 

Mer information

När: Torsdag 3 aug.
Tid: Dörrar till Innergården: 18.00 | Stand Up från: 19.00
Ålder: 18år
Biljett: SLUTSÅLT!
Förköp: Via Tickster.com