Live

Anna Ternheim (Scalateatern)

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
03 februari
Plats
Scalateatern

https://www.ticketmaster.se/event/anna-ternheim-biljetter/633579Så Mycket Bättre-aktuella Anna Ternheim på stor turné våren 2023 med premiär i Karlstad!

Efter flera år i New York gick flyttlasset i våras hem till Sverige igen och i höst medverkar Anna Ternheim som en av värdarna i TV4:s Så mycket bättre. Nu är det klart att det våren 2023 blir en stor turné. I fina konserthus, på magiska teatrar och på klassiska Cirkus i Stockholm.

Under hösten 2022 är Ternheim aktuell i TV4s Så mycket bättre där hon deltar i alla avsnitt som en av säsongens värdar. Räkna med en strid ström av personliga låttolkningar under hösten.

Anna Ternheim slog igenom 2004 med det kritikerrosade albumet ”Somebody Outside” och året efter tog hon hem både P3 Guld och Grammis pris för ”Årets Nykomling”. År 2007 belönades andra albumet ”Separation Road” med P3 Gulds pris för ”Bästa kvinnliga artist” och två Grammisar för ”Bästa kvinnliga artist” och ”Bästa textförfattare”. Efter det har Anna släppt totalt sju album vilket har resulterat i turnéer och inspelningar i studios runt om i hela världen!

 

 

Mer information

När: Fredag 3 feb
Tid: Dörrar: 18.00
Biljett: 595sek + avg
Förköp: Via Ticketmaster.se & Scalateatern på tele: 054-190080