Live på stora scen

ACCEPT + Sister Sin

Biljetter
Datum
29 november
Plats
Stora scenen

Tillsammans med FKP Scorpio presenterar vi ACCEPT!

SUPPORT: SISTER SIN


Ända sedan den förra turnésvängen har vi återkommande fått en och samma fråga: När återvänder Accept till Sverige? Och svaret är: I höst. I november blir det inte mindre än tre Accept-spelningar på våra breddgrader där Karlstad står som ett utav stoppen på vägen!

Sedan starten i början av 70-talet har Accept genomgått en konstant evolution. Och längs vägen har de blivit ett av Europas i särklass mest inflytelserika heavy metal-band. Med sin ikoniska lead gitarrist Wolf Hoffmann i spetsen utgör Accepts nuvarande uppställning en kraftfull kombination av erfarenhet och ny energi. Mark Tornillo, bandets karismatiska sångare sedan 2009, kompletterar Hoffmanns gitarrspel med sin distinkta röst, medan resten av bandet tillför en lika rå som dynamisk dimension.

Accept fortsätter att vidareutveckla sitt legendariska arv. Efter 2021 års ”Too Mean To Die” tänker de under 2024 avtäcka ett helt nytt album. På ”H U M A N O I D” har bandet återigen samarbetat med producenten Andy Sneap. Skivan är en djupdykning ner i den moderna tidens dilemma kring teknologins inverkan på individualitet. Accept fortsätter därmed att utforska människans plats i en alltmer digital värld, samtidigt som de håller fast vid det de gör absolut bäst – att leverera tidlös heavy metal i världsklass!

”H U M A N O I D” släpps 26 april 2024.


Sister Sin:

Det populära svenska hårdrocksbandet är tillbaka! Bandet var fram till uppbrottet 2015 ett av Sveriges hårdast arbetande band och turnerade non stop över hela världen med band som bland annat Motörhead, Arch Enemy, Slayer m.fl.

Senaste åren har bandet fått en uppsving genom att deras musik finns med i HBO’s Peacemaker samt Karate Kid och Manifest på Netflix.

Nu är gruppen återigen samlad och redo att möta fansen. Lagom till turnén med Accept släpper bandet ny musik! 

Mer information

När: Fredag 29 nov.
Tid: Dörrar till konsertlokal: 19.00
Ålder: 18+
Biljett: 450sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080