Live

VERONICA MAGGIO

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
18 december
Plats
Stora scenen

VeronicaMaggioaktuell med ny musikNu står det även  klart att hon åker på turné i december, med start i Lund och vidare till fler svenska städer.  Till Nöjesfabriken kommer hon 18 december.

VACCINATIONSBEVIS
För att minska smittan har regeringen bestämt att alla som vill gå på stora evenemang måste visa upp ett vaccinationsbevis. Det gäller ikväll när Veronica Maggio uppträder här hos oss. Alla som tagit två sprutor vaccin kan få ett vaccinationsbevis två veckor efter att andra dosen vaccin tagits.

Kravet på vaccinationsbevis gäller personer som är 18 år och äldre. Notera att kvällens arrangemang har just 18-årsgräns.

Hur kontrolleras det?
Vaccinationsbevis QR-kod scannas digitalt i entrén och kan uppvisas i mobil eller utskrivet på papper. I samband med uppvisande av vaccinationsbevis ska även en giltig legitimation kunna styrkas.


Kom i tid ikväll!
På grund av rådande regler tar det lite längre tid i entré/garderob och vi vill självklart att alla gäster skall ha hunnit in före konserten startar.

Vi uppmanar samtliga gäster att anlända från 16.00

På plats – Scanning utav QR kod/Vaccinationsbevis sker utanför vår huvudentré, som du når via Karlagatan 42. Vi uppmanar samtliga att ta den här vägen in i byggnaden!.

Kvällens konsert sker på vår stora scen och insläpp via ordinarie entré hit in.
Toabesök och beställning i baren sköter du så klart som vanligt med avstånd och respekt för dina medmänniskor.

Omroddning efter konsert
Efter avslutad spelning behöver vi tända upp i konsertlokalen för att påbörja utlast av liveproduktion samt städning innan vår nattklubb

Verket öppnar 23.00
Du som gäst är självklart välkommen att stanna kvar i huset men vi ber er gå upp till bowlingbaren under tiden för allas trevnad.
 Kvällens erbjudande här är 30% rabatt på öl, vin & alkoholfritt alternativ i bowlingbaren mellan 21.00-23.00. Visa upp din biljett till barpersonal före beställning för att erhålla rabatten.
 Samtliga besökare på konserten har fri entré till Verket mot uppvisad biljett.

Hålltider för huset:  
14.00: Dörrar öppnar
Bowlingbaren
16.00: Entré & garderob till konsertlokalen är bemannad.
Ca 18.30: Stagetime

Äta före konserten startar
Passa på att hugga in på en god bit mat före dörrarna till konsertlokalen öppnar
Bordsbokning gör ni enkelt på vår hemsida: https://www.nojesfabriken.se/mat/
alt via vår reception på: 054-22 22 00.

Parkering
Besöker du oss för första gången? Vi har en stor parkering på baksidan utav huset om ni är bilburna. GPS: Verkstadsgatan 19, 652 19 Karlstad
- Mer info hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/kontakt/
– Scanning utav intyg & biljett sker vid huvudentrén på Karlagatan.


Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinnaoch nått otroliga kommersiella framgångar med sina sex kritikerrosade album – samtliga platina och över 1 miljardstreams.Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut största artister och livedrottning.Nusläpper honett nytt album ochåkeruten efterlängtadturné!
”Efter vad som kändes som mer än tusen år utan spelningar, vaknade jag och kände: vi måste få spela NU! Tydligen vara alla lokaler uppbokade och det var omöjligt att hinna få ihop en turné. Jag sa att det MÅSTE GÅ på nåt sätt och slutade aldrig tjata… så det gick! Det blir en liten turné i december för att fira släppet av det nya albumets första del. Känner starkt att det kommer bli som en dröm. Svettigt, euforiskt och alldeles, alldeles underbart. Ses snart!”

Under 2019 släpptes albumet ”Fiender är tråkigt” som direkt blev en succé bland både fans och kritiker, med singlarna ”Tillfälligheter” och ”Kurt Cobain” mfl.När Veronica skulle uppträda med albumet tog hon över Gröna Lund i Stockholm under tre kvällar på rad, något som aldrig tidigare hade gjorts. Under tre magiska kvällar kom det hela 51000personervilket blev nytt publikrekord förGrönan(Louis Armstrongs spelning 1962 hade det gamla rekordet på 35000 besökare).

Nu är Veronica åter aktuell med ny musik.Fredag 22 oktober släpper hon singeln “På en buss” ochden 29 oktober släpps första delen av hennes sjunde album ”Och som vanligt händer det något hemskt” som självfallet innehåller en av sommarens stora låtar ”Se Mig”:

”Jag har gått på eller av en turnébuss så många gånger och varit osäker på om jaglängtat bort eller hem. Jag har stått i ett festivalrus med glitter och tårgas i luften och gråtit utan att vara säker på varför.Min nya singel“På en buss”handlar om när man för en gångs skull ser saker klart” säger Veronica.

Mer information

När Lördag 18 december
Tid Dörrar: 16.00 | Stagetime: ca 18.30
Ålder 18+
Biljett 495 kr+ serviceavg
Förköp Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080