Live

VERONICA MAGGIO

Biljetter
Datum
18 december
Plats
Stora scenen

VeronicaMaggioaktuell med ny musikNu står det även  klart att hon åker på turné i december, med start i Lund och vidare till fler svenska städer.  Till Nöjesfabriken kommer hon 18 december.

COVIDPASS GÄLLER VID VÅRA EVENEMANG FRÅN 1 DEC – LÄS MER HÄR

Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinnaoch nått otroliga kommersiella framgångar med sina sex kritikerrosade album – samtliga platina och över 1 miljardstreams.Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut största artister och livedrottning.Nusläpper honett nytt album ochåkeruten efterlängtadturné!
”Efter vad som kändes som mer än tusen år utan spelningar, vaknade jag och kände: vi måste få spela NU! Tydligen vara alla lokaler uppbokade och det var omöjligt att hinna få ihop en turné. Jag sa att det MÅSTE GÅ på nåt sätt och slutade aldrig tjata… så det gick! Det blir en liten turné i december för att fira släppet av det nya albumets första del. Känner starkt att det kommer bli som en dröm. Svettigt, euforiskt och alldeles, alldeles underbart. Ses snart!”

Under 2019 släpptes albumet ”Fiender är tråkigt” som direkt blev en succé bland både fans och kritiker, med singlarna ”Tillfälligheter” och ”Kurt Cobain” mfl.När Veronica skulle uppträda med albumet tog hon över Gröna Lund i Stockholm under tre kvällar på rad, något som aldrig tidigare hade gjorts. Under tre magiska kvällar kom det hela 51000personervilket blev nytt publikrekord förGrönan(Louis Armstrongs spelning 1962 hade det gamla rekordet på 35000 besökare).

Nu är Veronica åter aktuell med ny musik.Fredag 22 oktober släpper hon singeln “På en buss” ochden 29 oktober släpps första delen av hennes sjunde album ”Och som vanligt händer det något hemskt” som självfallet innehåller en av sommarens stora låtar ”Se Mig”:

”Jag har gått på eller av en turnébuss så många gånger och varit osäker på om jaglängtat bort eller hem. Jag har stått i ett festivalrus med glitter och tårgas i luften och gråtit utan att vara säker på varför.Min nya singel“På en buss”handlar om när man för en gångs skull ser saker klart” säger Veronica.

Mer information

När Lördag 18 december

Tid Dörrar: 17.00 | Stagetime: 19.00

Ålder 18+

Biljett 495 kr+ serviceavg

Förköp Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080

COVIDPASS FRÅN 1 DECEMBER Läs mer