search close

BOKA BAR TEATRAL FÖR DIN EGEN FEST!

Letar du efter ett ställe för din fest eller ditt event med det där lilla extra? Bar Teatral kan vara just den lokalen du söker. Hos oss finns möjligheterna för en festlig tillställning.

LOKALEN
Bar Teatral passar ypperligt för företag, organisationer och privatpersoner som har något att fira, presentera eller förenas kring. Är det den privata festen, företags-kickoffen, presskonferensen, bröllopet, filmvisningen, föredraget, utställningen eller kanske efterfesten du tänker på? Här finns alla möjligheter till en lyckad fest. Utanför dörrarna kliver du ut på vår digra terrass som ligger i solläge ända tills den går ned bakom takåsarna i centrum.

KAPACITET
Lokalen tar max 149 personer vid stående mingel och vid sittande middag 55-65 personer.

TEKNIK
I huset finns lång erfarenhet av att anordna arrangemang av alla de slag. Vi kan därför bistå med utmärkta tekniska faciliteter för ditt event. Ge oss dina önskemål, så löser våra tekniker det. I de fall då vi behöver, hyr vi in extra utrustning från någon av våra nära samarbetspartners. Ljud och ljus är något vi verkligen kan.

MAT & DRYCK
PÅ Nöjesfabriken finns ett stort kök med mycket kompetens. Här nedan ser du förslag på färdiga festmenyer. (ladda ned menyn som PDF). Naturligtvis skräddarsyr vi också mat- och dryckesmenyer efter dina önskemål.