search close

Exklusivt klubbgig med tAKiDA!

I januari stod vi som värd när tAKiDA förlade sin turnéstart här i Karlstad. Det, som så många andra besök utav bandet, resulterade i lapp på luckan och slutsålt. Inför stundande europaturné gör nu bandet två nedslag varav Nöjesfabriken är ett utav stoppen. Välkomna till ännu en magisk konsert med ett utav Sveriges största rockband!

”Takidas fans är trogna sitt band. Alla de gånger vi haft äran att ha dem här på fabriken har det blivit slutsålt. Den här gången blir säkerligen inget undantag” – säger Olle Nilsson på Nöjesfabriken

OBS! dörrar till konsertlokalen öppnar: 18.00 * stagetime: 19.30

FÖRFEST: Från kl: 16.00 laddar vi upp inför spelningen i vår bowlingbar. Vi spelar endast Takida för att peppa så bra vi bara kan inför gig, I baren finns stort utbud av mat och dryck god dryck för den som vill spisa innan konsert.

EFTERFEST: Direkt efter avslutat gig drar vår dedikerade DJ igång och underhåller i bowlingbaren! Du som gäst kan med fördel hugga in på vårt koncept BOWL ´N BURGER som passar perfekt efter en konsert!


2016 innebar nytt sound och nytt album för tAKiDA. Deras samarbete med det amerikanska management-bolaget Tour De Force resulterade i samarbetet med artisten, låtskrivaren och producenten Ryan Star på deras senaste album ”A Perfect World”. Albumet är mer pop-betonat än de tidigare, men med sångaren Robert Petterssons karakteristiska röst bibehålls tyngden i låtarna. Det har gett bandet en ytterligare skjuts och de kan nu titulera sig ett utav rikets mest streamade band på Spotify samt erhållit en än större fanbase runt om i världen!

 

11 Nov
Stora scenen

När: Lö 11 nov

Tid: Dörrar: 18.00 * Stagetime: 19.30

Ålder: 18år

Biljett: 375sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.