search close

Niclas Frisk´s Atomic Wings – Live på Innergården

Niclas Frisk, en gång sångare och frontfigur i klassiska Atomic Swing kommer till Innergården i sommar. ”Jag kommer sätta ihop ett liveband och göra Atomic Swings låtar men även ett och annat russin ur andra skivor jag gjort sen dess”

Return to the Atomic Ship!
-Likt Marie Curie som vid upptäckten av radium i Paris 1898 satt jag 1992 på nätterna i studion i Koppom och fascinerades av den i mörkret nästan självlysande energin som fanns på mastertejperna vi just spelat in med Atomic Swing. Vad var det vi hade gjort? Var det en evig mental energikälla? Var det farligt?  Vet ej men 2018 inser jag att energin i grundämnet Atomic verkar lysa i mörkret fortfarande trots att bandmedlemmar/labbmedarbetare har spridits för vinden under årens lopp. Andra grundämnen och kombinationer har utvecklats under åren här i labbet men det med den långsammaste halveringstiden verkar utan tvekan vara Atomic. Den verkar fortfarande överglänsa allt 26 år senare.

Med en omstrukturering i molekyluppbyggnaden 2018 hoppas jag uppnå en mer effektiv och mer hanterbar explosionseffekt. Vad betyder detta då rent konkret? Jag kommer sätta ihop ett liveband och göra Atomic Swings låtar men även ett och annat russin ur andra skivor jag gjort sen dess. Ser mycket fram emot detta under namnet: Niclas Frisk’s Atomic Wings

/Niclas Frisk

Biljetterna släpps direkt!

 

07 jul
Innergården

När Lördag 7 juli

Tid 18.00-22.00

Biljetter 295 kr + förköpsavg

Var köper jag biljett? Här på sidan, tickster.com, ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.