search close

MILLENCOLIN - Live på fabriken

Punklegendarerna återvänder till Nöjes!

Dedikerad dj före & efter gig
biljettsläpp fre 24/5 kl 10:00

Millencolin, ett av landets största rockexporter, har stått enade sedan 26 år tillbaks, avverkat över 2000 spelningar och kan i år triumfera med sitt nionde album. I slutet av året kommer Karlstad få uppleva ett förstklassigt gig när skatepunkarna rundar av året med en höstturné. Välkomna till luciapunk på fabriken!

MILLENCOLIN
Det var sommaren 1999 som bandet drog till Hollywood för att spela in sitt fjärde album tillsammans med producenten Brett Gurewitz, gitarrist i Bad Religion och ägare av Epitaph Records. Resultatet blev Pennybridge Pioneers. Millencolins mest framgångsrika skiva, som världen över fortfarande hyllas som den monumentala punkklassiker den faktiskt är.

En platta som fullkomligt sparkade upp dörren till den stora världen. Idag kan bandet se tillbaka på en karriär med listettor, guldskivor, turnéer jorden runt och miljontals sålda album. I februari släppte Örebrokvartetten albumet ”SOS”, en mognare platta med mörkare texter om den verklighet vi lever i. Under nästan tre decennier har Millencolin gett oss trallvänlig punk som fått konsertlokaler över hela världen att gunga. Den senaste albumet är ett starkt tillskott till bandets annars imponerande katalog!

 

13 dec
Stora scenen

Vad & När Millencolin - Live 13 dec

Ålder 18 år

Tider Återkom för exakta tider

Biljetter Släpps 24 maj kl 10.00