search close

Karlstad Comedy med Gärdenfors & Appelquist + torsdagsklubben Thirstday 28 nov

28 november gör Karlstad Comedy en utflykt och hälsar på Nöjesfabriken. I biljetten ingår även fri entré till Thirstday som är Nöjesfabrikens torsdagsklubb, 22.00 – 02.00.

Vi smäller av två av rikets giganter inom standup samma kväll, Simon Gärdenfors OCH Kristoffer Appelquist! Närmare introduktioner av dessa anser vi överflödiga. Efter all humor bränner vi av Nöjesfabrikens stora torsdagsklubb Thirstday och du med biljett har givetvis fri entré till klubben. KÖP BILJETT HÄR >>

Kvällens supportkomiker:

Elvira Lander
Umeås humordrottning och multitalang som dragit igång i stort sett allt som är roligt norr om Dalälven, numera bosatt sig i Malmö.

Isidor Olsbjörk
Helt magiskt rolig filur! Alla älskar Isidor, även du efter denna kväll.

Carlstad Comedys värd och konferencier är Erik Axelson i vanlig ordning. Showens längd, ca 2 timmar inklusive paus.

ÄTA INNAN
Vill du käka innan show så slår du till på en ”Showbiljett”. Då ingår förutom entré till standupen även antingen en Högrevsburgare, Halloumiburgare eller en Nachoplate. Maten serveras mellan 18.00-18.30.

I biljetten ingår även fri entré till Thirstday!
Thirstday är Nöjesfabrikens torsdagsklubb, 22.00 – 02.00. ”Med DJ, dansgolv, loungeytor, spel & aktiviteter har vi något för de flesta, samlat under samma tak.” **Studentbiljetter endast giltiga tillsammans med giltigt studentlegitimation**