search close

HALLOWEENFESTEN - Den största av dem alla

Fredag 28 oktober – En av årets absoluta höjdpunkter men också en riktig klassiker här på Nöjesfabriken är den mäktiga Halloweenfesten som varje höst sprider festlig skräck i Karlstad.  Det här är en kväll där vi fokuserar på att freaka ur så mycket som möjligt och vi förväntar oss att man precis som tidigare år är utklädd. Välkommen till Sveriges största Halloweenfest!

BILJETTER >>

Uppdaterat 11 okt kl 9.20
ORDINARIE BILJETTER: SLUTSÅLT
KOM-TIDIGT-BILJETTER: FÅTAL
VIP-BILJETTER: FÅTAL
GREEN ROOM-BILJETTER: FÅTAL
(Garderob ingår i alla biljettkategorier)

Observera! Vi har fullsatt varje år och kommer inte släppa biljetter i dörren. Alltså, endast förköp gäller!

VIP-bord bokas via verket@nojesfabriken.se

Varför säljer vi kom-tidigt-biljetter och hur fungerar dom?
För att vi ska hinna släppa in den otroliga mängden gäster som kommer på fredag 26 måste vi sprida ut insläppet. Skulle alla komma samtidigt skulle alltså inte alla hinna in innan stängning. Vi släpper därför dom sista biljetterna med tidsbegränsning. Just för att det ska bli möjligt för alla gäster att hinna visa leg, väskor, få sin biljett scannad och sedan hänga av eventuella kläder i garderoben. Har man köpt en kom-tidigt-biljett måste man vara på plats vid öppning, 21.00. Vi garanterar att man hinner in i tid om man är på plats 21.00. Vi öppnar huset 21.00 för alla, oavsett biljettkategori.

Förra årets succé – Green Room!
Green Room är vår VIP-bar och där åldersgränsen är 23+. För att få tillträde hit med fantastisk utsikt över hela nattklubben behöver du en Green Room-biljett. Observera att dessa biljetter endast finns i begränsat antal! Som Green Room-gäst har du självklart tillträde till hela huset och man har även en egen kö in för supersnabbt insläpp! (Ej VIP-kön!)