search close

Tomgång, Framgång, Rundgång - En kväll med Robert Gustafsson!

Äntligen till Karlstad! Missa inte succéföreläsningen med Robert Gustafsson som går för utsålda hus

Biljettsläpp fredag 1 feb kl 10.00
KÖP DIN BILJETT HÄR >>
**endast 400 biljetter**

Varmt välkommen till en rolig och annorlunda föreläsning där Robert väver in flera av sina mest kända karaktärer och avhandlar ämnet att våga, att tro på sig själv, våga öppna dörrar som verkar stängda och framför allt – att våga se vad som finns bakom dörren!

”Vår breddning mot föreläsningar har hittills slagit mycket väl ut med flera utsålda kvällar. Vi är väldigt glada över att Robert Gustafsson adderas till programmet. Ryktet går att det här är det bästa han gjort”. säger Olle Nilsson på NöjesfabrikenROBERT GUSTAFSSON
Robert Gustafsson behöver egentligen ingen närmare presentation. Han har roat svenska folket i årtionden och röstades nyligen fram till Sveriges bästa komiker genom tiderna i programmet ”Sveriges bästa”. Gustafsson har en lång karriär bakom sig och är känd från produktioner som Gäster med gester, Rena rama Rolf, Att stjäla en tjuv, Jönssonligan, Skenbart, NileCity 105,6, Percy Tårar, Torsk på Tallin, Fyra nyanser av brunt, Parlamentet och Time Out. Han blev också hyllad stort för sin rollprestation som Allan Karlsson i ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Listan kan göras hur lång som helst!

NÄR: Onsdag 6 mars
TID: Förmingel 18-19, baren öppnar
Föreläsningen är 80 min utan paus.
Obs! Endast 400 biljetter (först till kvarn)
Biljettsläpp fredag 1 feb kl 10.00
BILJETTER >>