search close

Unik talkshow med Alexander "The Mauler" Gustafsson

Unik afton med Sveriges i särklass mest kända UFC-fighter. Alexander ”The Mauler” Gustafsson gick från kriminell till superstjärna i MMA. Men hur såg den resan ut, och varför kallades han Bond-Ove som liten?

Detta evenemang blir säkerligen slutsålt innan öppning.
**Biljettsläpp måndag 11 feb kl 10.00 – Obs! Endast 400 platser**
KÖP BILJETT HÄR >> 

BILJETTKATEGORIER
Early Bird: 250 kr (fåtal och begränsat antal för dig som är snabb)
Främre parkett: 450 kr (rad 1-3)
Parkett: 350 kr
Föreningserbjudande: Är ni en förening där flera går gemensamt och vill ha möjlighet till faktura? Hör av er till info@nojesfabriken.se eller ring oss på 054 22 22 00

TALKSHOWEN
Genom ett unikt samarbete med Alexander ”The Mauler” Gustafsson har Nöjesfabriken tillsammans med SAJ fått äran och glädjen att presentera en talk show med en av Sveriges genom tidernas största superstjärna inom kampsport – Alexander Gustafsson. 
Showen tar avstamp utifrån Gustafssson bok ”The Mauler” som berättar historien om en ung lovande boxare från Arboga som trampar rejält snett och hamnar innanför galler. Under tiden i fängelset är det vissa saker som gör att Alexander kommer på nya tankar och får samtidigt upp intresset för MMA. Direkt från scenen svarar Alexander Gustafsson på spännande och utmanande frågor ställda av kvällens moderator Stefan Jonsson i klassiskt Talk Show-manér.Eventet är unikt i sitt slag och här finns alltså ett gyllene tillfälle att få spendera en givande och spännande kväll tillsammans med Sveriges i särklass mest kända UFC-fighter.

FRÅGOR FRÅN PUBLIKEN
Det kommer även finnas möjlighet för publiken att framföra sina frågor till Alexander! Utvalda frågor ställs sedan live från scenen!

Tisdag 12 mars
18.00 Dörrar öppnar (förmingel)
19.00 Talkshow

Äta!
Boka bord innan på tapasrestaurang Cava 42 eller i vår bowlingbar. Begränsat antal platser. Cavas meny hittar du här >> och bowlingbarens meny finner du här