Med modern teknik streamar vi ditt möte

Nöjesfabriken Streaming Studio är skapad i samarbete med OPTV. Vi flyttar ditt möte eller event ut i digitalt format. Med modern teknik skräddarsyr vi studion utifrån dina önskemål och streamar din konferens, din presentation eller kanske årsstämman.

STREAMA PÅ DEN PLATTFORM DU ÖNSKAR
Du livesänder ditt möte på den plattform som passar er bäst, Deltagarna följer sändningen via länk på Youtube, Facebook, Teams eller kanske via din egna webbsida. Mötesedeltagarna kan också interagera med varandra i mötet genom chatt- och videofunktion som exempelvis Skype.

VI ÄR REDO!
Här på Nöjesfabriken står allt riggat och klart och på plats finns erfarna tekniker som säkerställer allt runt ditt streamade möte.

Kundcase
Region Värmland, Visit Karlstad, Löfbergs, Paper Province, Redpill, Ny i Värmland, Gullers Grupp, Karlstad Kommun Miljöförvaltningen, Fastighetsägarna och Värmland Pride är några av de kunder som bokat vår studio. Alla sändningar har sett olika ut men fått samma lyckade resultat.

”Hej, Jag vill bara säga att sändningarna från utspringen varit jättebra! Jag förstår att det varit massor med jobb före – med all planering och många turer – och att sändningen i dag varit komplicerad, med strömavbrott och ”lite annat”. Men ändå: Ur mitt perspektiv är det MVG i alla fall 🙂 Kristina Fransson, Kommunikationschef på Karlstad Kommun om livesändningen för årets Studentfirande

Tack Olle & Co! Vilken fantastiskt jobb ni gjorde! Cool lugna och professionella vilket gjorde att vi kände oss trygga hela tiden – och det gjorde oss mycket bättre. Får fantastisk feedback av kollegorna ute i Sverige och resten av Europa – ta åt er av det med Anders Thorén, pressansvarig och redaktör på Löfbergs

HÖR AV DIG!
Du står helt enkelt för innehållet och vi för tekniken. Maila eller ring Marcus Ryman på marcus@nojesfabriken.se / tfn 070 750 24 40 så lotsar han dig till ett proffsigt digitalt möte.

 

 

Säkra evenemang under Covid-19 Läs mer