Jul på fabriken

För femtonde gången gillt bjuder vi på Nöjesfabriken in till julfirande. Med ett nytt köksteam på plats ser vi fram emot att duka upp klassiska rätter i ny tappning. I år väljer du också mellan 3 helt olika shower. Välkommen!

Julbord + show från 495 kr

I år väljer du och dina vänner mellan 3 helt olika shower när du bokar in julfirandet på fabriken. Du väljer mellan diamant, guld, silver eller bronspaket beroende på var ni vill sitta.

I varje showpaket ingår:

  • Entré + garderob
  • Fabrikens nya julbord
  • Storslagen show
  • Dessert- & godisbord
  • Nattklubb efter showen.

Läs mer om de olika paketen under varje respektive show.

LADDA NED JULFOLDERN (PDF) >>

28, 29, 30 nov | Rydell och Quick

28 nov Finns / 29 nov Fåtal / 30 nov Fåtal
Sveriges mest bokade partyband kommer till fabriken med sin julshow All In For Christmas. Räkna med galen After Ski-känsla och svajande kristallkronor när R&Q ställer till med fest.
Läs mer och boka

6, 7 dec | Lasse Stefanz

6 dec Fåtal / 7 dec Finns
Fira in julen med Sveriges bästa och mest omtyckta dansband. Och kom ihåg, du behöver inte kunna dansa för partyt är lika stort utan dansskorna.
Läs mer och boka

12, 13 dec | Pistvakt & Pjäx Pistols

12 dec Finns / 13 dec Fåtal / 14 dec Extraförest
Den kultförklarade tv-serien blev till show som går för utsålda hus över Sverige och som nu når Nöjesfabriken. Pistvakt är Lennart Jähkel, Tomas Norström, Jakob Nordenson tillsammans på scen med bandet Pjäx Pistols.
Läs mer och boka

Dags att boka - Fåtal kvar på flera datum

Julen och julshowerna närmar sig med stormsteg, vilket innebär att våra mest populära shower endast har ett fåtal biljetter kvar.

Så fundera inte för länge, utan boka dina biljetter för att säkra de datum som just du vill ha. Välkommen till julen på Nöjesfabriken!

Nytt köksteam
vid grytorna

För femtonde året i rad bjuder in till julfirande på fabriken och vi gör det med ett nytt team i köket som garanterar ett genuint julbord med alla de klassiska rätter som hör ett julen till. Sara, Chad, Tay, Rolf, Natasja och Max hälsar dig välkommen till bords.

Julbord på fabriken

När vi i år dukar upp inför årets största högtid gör vi det med klassiska rätter och välkända smaker. Ett helt nytt köks-team har installerat sig och fokus 2019 är ett genuint och vällagat julbord. Här fyller vi alltid på faten så du ska känna dig som först i ledet. Läs mer

Julbord, middag eller lunch

Det går självklart att boka utan show.
Julbord från 399 kr/person
Ring och boka på 054 – 22 22 00

Julbord + Bowling

Utmana kollegorna i ett avslutande bowlingmästerskap innan julledigheten?
Julbord med bowling från 459 kr/person
Ring och boka på 054 – 22 22 00

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna runt julbordet och julshowen på Nöjesfabriken.

KAN JAG PRELEMINÄRBOKA PLATSER?

Ja, om ni är ett sällskap på fler än ca 30 personer kan du göra din preliminärbokning direkt via Nöjesfabriken på telefon 054 – 22 2200. Du får då justera ditt antal under 8 dagar. Har du inte återkopplat med bekräftelse innan det så försvinner dina platser

NÄR KOMMER MIN FAKTURA?

När du har lämnat definitivt antal skickar vi en faktura.

GÅR DET ATT AVBOKA?

Efter att man har bekräftat bokningen är den bindande. I mån av plats går det att lägga till platser, dessa måste dock förbokas.

NÄR FÅR JAG MINA BILJETTER?

Har du bokat via Tickster får du dem till angiven epost-adress. Du tar med med biljetterna den aktuella kvällen och uppger det namn som biljetterna är bokade i. Du behöver inte skriva ut samtliga biljetter om hela sällskapet kommer samtidigt. Du kan också visa upp biljetten i telefonen.

MELLAN VILKA TIDER KAN MAN KOMMA?

På era biljetter står det angivet vilken ankomsttid du och ditt sällskap har. Vänligen respektera dessa tider för att undvika köbildning.

NÄR SERVERAS JULBORDEN?

Julborden står uppdukade mellan klockan 18.15 – 20.15 och eftersom det är buffé så man får själv välja vad man vill äta.

MÅSTE MAN BESTÄLLA DRYCK I FÖRVÄG?
För att underlätta för våra gäster och personal finns olika tilläggspaket om man önskar beställa dryck innan. Är ni ett sällskap är detta att rekommendera. Allt detta är för att vi ska kunna ge er den service som vi önskar. Givetvis finns också en bar att beställa ifrån.