search close

Nöjesfabrikens Julshower

– Obs! Flera datum slutsålda. Se nedan för tillgänglighet på våra olika shower – Årets julfirande bjuder in till tre olika shower. En hyllning till det bästa från 60- och 70-talet framförs av Karlstads stoltaste Carlstad Rock Revivial Band. Gillar du svängig soul bokar du åttamannabandet The Soul Company. Som grädde på moset kan du välja att uppleva Weeping Willows som avslutar julfirandet på Nöjes med sin julkonsert den 22 dec. Har du frågor ringer du oss på 054 22 22 00. God Jul!

THE SOUL COMPANY
Soulsväng från åttamannabandet får taket att lyfta
The Soul Company är en av Europas främsta akter inom exklusiva middagar, galakvällar och event. Soulmusik är deras liv! Från frontman till blåssektion skapas en energi som är svårt att matchas av något annat liveband!

Läs mer om The Soul Company här >>
The Soul Company på Youtube >>

Julbord + show från 598 kr (ex moms)
Datum: Lördag 16 dec
BOKA BILJETTER DIREKT >>
Du kan också boka på 054 – 22 22 00 eller på info@nojesfabriken.se
Hämta PDF om föreställningenCARLSTAD ROCK REVIVAL BAND
En hyllning till 60- och 70-talet
Några av Karlstads mest erfarna musiker väljer att gå samman i en ny konstellation och då under namnet Carlstad Rock Revival Band. Här bjuds det på en nära två timmar kavalkad av det bästa från 60- och 70-talet med låtskatter från Elvis, The Beatles, David Bowie, Johnny Cash, Rolling Stones m.fl. Här är det svängig rock´n roll med retrotouch som gäller.

Julbord + show från 498 kr (ex moms)
Datum: 24 nov, 25 nov, 1 dec slutsålt, 2 dec (fåtal), 8 dec (slutsålt), 9 dec (slutsålt)
SAMTLIGA FÖRESTÄLLNINGAR ÄR SLUTSÅLDA. PLATSER FINNS FORTFARANDE KVAR TILL THE SOUL COMPANY 16/12.
Du kan också boka på 054 – 22 22 00 eller på info@nojesfabriken.se
Hämta PDF om föreställningen
FÖLJ BANDET PÅ FACEBOOK >>WEEPING WILLOWS – Julkonsert
Weeping Willows är bandet som har gjort sig kända för sina tankfulla och känslosamma låtar, som är stark präglade på frontmannen Magnus Carlssons röst. Deras mest framgångsrika låt sedan starten 1995 är ”Touch Me”. Sedan dess har de hunnit med att producera 8 album och inom kort släpps deras nionde album. Med sin julkonsert här på Nöjesfabriken garanteras bästa möjliga invigning av julleddigheten. Här blir det en julkonsert med yttersta nerv.

Julbord + konsert från 795 kr
Datum: 22 dec FÅTAL PLATSER KVAR
Boka biljetter här >>