search close

Julbord på Nöjesfabriken

Hemrullade köttbullar och egen inlagd sill är bara en av flera självklarheter vi vill att du ska möta på Nöjesfabrikens julbord. För trettonde året dukar vi upp ett festligt julbord och vi försöker att för var år som går bara bli bättre och bättre. I år kan vi även presentera en trevlig nyhet – Vi dukar upp Värmlands största sillbord med över 20 olika sorters sill. Låt dig väl smaka!

ETT TRADITIONELLT JULBORD I TIDEN
Julbordet är vår viktigaste mattradition och våra kockar tar det långt ifrån med en nypa salt. Det ska vara schyssta råvaror och äkta smaker! På Nöjesfabriken kan du alltid förvänta dig ett riktigt härligt Värmländskt julbord. Du möter så klart alla klassiker som hör ett julbord till men vi breddar också utbudet efter efterfrågan och satsar i år på att erbjuda bra vegetariska och veganska alternativ.

KOMINERA JULBORDET MED BOWLING ELLER JULSHOW
Välj någon av våra tre julshower eller varför inte utmana kollegorna i ett avslutande bowlingmästerskap innan julledigheten. Show eller bowling? Du bestämmer. Julbord + bowling 459 kr/pp (Boka på 054 22 22 00)

DIN SILL PÅ BORDET?
I år slår vi också ett slag för den fina sillen och satsar på att erbjuda Värmlands största sillbord med mer än 20 olika sorters sill. Alla sorter presenteras här inom kort. Har du en favoritsill? Skicka gärna in ditt recept till olle@nojesfabriken.se så kanske just din sill hamnar på julbordet. Självklart belönar vi de presenterade sillkockarna!

pris och datum för Nöjesfabriken julbord
Julbord middag  399 kr /pp.
Serveras: 24, 25 nov och 1, 2, 8, 9, 15, 16 dec

JULLUNCH 14 & 22 dec |  99 kr / per person
Serveras: fredag 14 och 22 dec

Boka på 054 – 22 22 00 eller på info@nojesfabriken.se