search close

Frågor & svar - Jul på Nöjesfabriken

Här har vi samlat de vanligaste frågorna runt julbordet och julshowen på Nöjesfabriken.

KAN JAG PRELEMINÄRBOKA PLATSER?

Ja, om ni är ett sällskap på fler än ca 30 personer kan du göra din preliminärbokning direkt via Nöjesfabriken på telefon 054 – 22 2200. Du får då justera ditt antal under 8 dagar. Har du inte återkopplat med bekräftelse innan det så försvinner dina platser

NÄR KOMMER MIN FAKTURA?

När du har lämnat definitivt antal skickar vi en faktura.

GÅR DET ATT AVBOKA?

Efter att man har bekräftat bokningen är den bindande. I mån av plats går det att lägga till platser, dessa måste dock förbokas.

NÄR FÅR JAG MINA BILJETTER?

Har du bokat via Tickster får du dem till angiven epost-adress. Du tar med med biljetterna den aktuella kvällen och uppger det namn som biljetterna är bokade i. Du behöver inte skriva ut samtliga biljetter om hela sällskapet kommer samtidigt. Du kan också visa upp biljetten i telefonen.

MELLAN VILKA TIDER KAN MAN KOMMA?

På era biljetter står det angivet vilken ankomsttid du och ditt sällskap har. Vänligen respektera dessa tider för att undvika köbildning.

NÄR SERVERAS JULBORDEN?

Julborden står uppdukade mellan klockan 18.00-20.15 och eftersom det är buffé så man får själv välja vad man vill äta.

MÅSTE MAN BESTÄLLA DRYCK I FÖRVÄG?

För att underlätta för våra gäster och personal finns olika tilläggspaket om man önskar beställa dryck innan. Är ni ett sällskap är detta att rekommendera. Allt detta är för att vi ska kunna ge er den service som vi önskar. Givetvis finns också en bar att beställa ifrån.

NÄR ÄR SHOWEN SLUT?

Showen startar ca 20.15 och pågår under ca 2 timmar. Direkt efter startar vi igång vårt dansgolv med DJ. Nöjesfabriken stänger kl 02.00.