JUL PÅ FABRIKEN

Fyra julhelger och fyra olika upplevelser på scenen och så en på tallriken. Välkommen att uppleva julstämning här på Nöjesfabriken tillsammans med Weeping Willows, Lisa Nilsson, Rydell & Quick eller en 90´s-kväll där Farbror Fläsk styr kvällen med gästerna Markoolio, E-Type och Da Buzz!

Du bokar enkelt dina biljetter själv och har du frågor finns vi på info@nojesfabriken.se eller på 054-22 22 00

26 nov

Lisa Nilsson – Sånger i Vintertid

Känslan för dagen avgör spellistan så ingen kväll blir den andra lik med denna duo. Det bjuds på hits genom tiderna, personliga julfavoriter samt en och annan smäktande evergreen. Missa inte när Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell åker på turné i december.

Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer och jazzen. Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop och berättandet och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans. Lisa och Mattias har turnerat ihop med olika band och orkestrar sedan 1992 och nu är det äntligen dags igen. Det blir en intim afton i vintertid – med sväng!

SCEN: Stora Event

Biljett sittplats 495 kr

4 dec

Weeping Willows

När Weeping Willows besöker Nöjes är det ständigt lapp på luckan och bandet har gjort alla typer av gig på fabriken. Julkonserten 2019 gav både bandet och oss mersmak och nu finns alltså chansen att få bästa möjliga start på julkänslorna tillsammans med ett av Sveriges mest uppskattade liveband.

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln, med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.

Biljett från 495 kr
Välj julbord + konsert eller köp en ren konsertbiljett
(Julbordet serveras i restaurangen)

10 + 11 dec

Rydell & Quick

Fullt ös från början till slut med den kungliga hovleverantören av party!

Festen är äntligen tillbaka. Ingen kan ta ifrån R&Q deras passion för att underhålla. En pandemi, visst men nu när restriktionerna släpper ger det oss möjligheten att bjuda in dig och dina vänner till en riktig partykväll. God mat, kalla drycker och ett jädra ös från scenen. Samla kollegor eller kompisgänget och få en maxad kväll tillsammans med en av Sveriges mest efterfrågade show.

Diamant, guld, silver, brons eller barplats?
Välj det showpaket som passar dig och ditt sällskap

17 + 18 dec

The 90’s Hits Christmas 

En fullspäckad konsertkväll med dom fetaste 90-tals artisterna och hitsen! E-type behöver knappast någon introduktion, med mer än 10 platinasäljande svenska hits i bagaget och otaliga tv-framträdanden är E-type en av våra mest väletablerade svenska artister.

Markoolio, med humor och befriande självdistans har hans närvaro i den svenska artist floran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet.

Da Buzz, den svenska popgruppen som slog igenom år 2000 med dunder och brak har idag otaliga hits i bagaget! Duon kan leverera en hitkavalkad som få andra klarar av och på hemmaplan tenderar de att lysa som allra starkast!

Sist men inte minst, Farbror Fläsk från Dalarnas högkvarter har vi legendariska livebandet som ångar på i högt tempo och lämnar långa spår av glatt utmattade partymänniskor efter sig hela landet runt!

Diamant, guld, silver, brons eller barplats?
Välj det showpaket som passar dig och ditt sällskap

29/9 släpper restriktionerna Läs mer