Live i Kristallbaren

Världen Brinner + The Drowns ** INSTÄLLT **

Datum
07 oktober
Plats
Kristallbaren
Vi har tvingats ta det mycket tråkiga beslutet att ställa in arrangemanget. Pengar utbetalas via Tickster inom ett par bankdagar.
Vi jobbar aktivt på att erbjuda ett nytt datum med Världen Brinner. Amerikanerna i The Drowns kommer istället att spela i Kristinehamn på utsatt datum, så suktar du efter en bra punkkväll så rekommenderar vi starkt att hålla utkik på deras sociala medier för mer info!


VÄRLDEN BRINNER:
Det är dags för Världen Brinners tredje album 
”Reset” och äntligen är dom klara för ett efterlängtat återbesök i Karlstad i oktober.
Det energiska melodiska soundet och deras intensiva liveframträdanden har blivit bandets kännetecken. Med lite nya influenser och känsla från det nya albumet som går från förtvivlan till hopp ser vi fram emot en grym kväll i Kristallbaren.

”Rocken lever och är hungrig. Budskapen går inte att ta miste på – världen borde vara en bättre plats för alla!
Tryck på Reset och starta om!” – Malin Sandberg, Världen Brinner


THE DROWNS:
Fyrmannabandet The Drowns från Seattle, WA leverar rock n roll med hjärtat i punken. Deras ljuva mix av 70-talsrock, 77-punk och 50-talets melodier vävs ihop till ett eget väldigt allsångsvänligt sound.  I en värld där det blivit slitsamt att vara en fritänkande, öppensinnad och hjärtlig person har bandet kommit samman för att tända ett ljus för dem som fortfarande har hopp om mänskligheten. Efter åtskilliga Europaturnéer och supportvändor till band som No Fun At All, Booze & Glory, Murphy’s Law och 7 Seconds kan vi med stolthet presentera ett datum på deras första spelningar i Sverige! Det här vill du inte missa!

Mer information

När: Inställt
Tid: Dörrar 18.00
Ålder: 18+
Biljetter: Från 150 sek + avgift
Förköp Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080