Live

Sabaton

Biljetter
Datum
22 januari
Plats
Stora scenen

Den stora Sverigeturnén med Sabaton lägger sin turnépremiär i Karlstad!

I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder.

Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

Special guest: Hulkoff

I januari och februari var det planerat att vi skulle göra en massiv Europaturné i flertalet länder vi inte besökt på länge, men med tanke på världsläget kändes den för osäker att genomföra, och därför tar vi nu chansen att göra det vi önskat så många år; att turnéra genom HELA Sverige!
Med 23 spelningar från norr till söder blir detta inte bara vår absolut största, utan definitivt en av de största metal-turnéerna i Sverige någonsin. Vi har kombinerat spelställen vi besökt tidigare i vår karriär med att gräva fram ställen vi aldrig besökt i vår plan att täcka upp hela landet.  I det hela är det inte så mycket mer komplicerat än att i vinter kommer vi och besöker en stad nära dig, och tillsammans skriver vi ett kapitel Svensk rockhistoria.
Med oss på samtliga spelningar är stenhårda HULKOFF, heavy metal på svenska framfört av vår vapendragare Pär Hulkoff som även sjunger i Raubtier. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.” – Sabaton

Mer information

När: Fre 22 jan

Tid: Dörrar: 18.00

Ålder: 18år

Biljett: 545sek + avg.

Förköp: Via Tickster.com

Angående Coronaviruset och Nöjesfabriken Läs mer