Live

Sabaton

Datum
06 maj
Plats
Stora scenen

Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2022!

COVIDPASS GÄLLER VID VÅRA EVENEMANG FRÅN 1 DEC – LÄS MER HÄR

Under våren 2022 beger Sabaton sig ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 30 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.” /Pär Sundström – Sabaton”

På grund av de restriktioner som följer av pandemin är spelningarna som skulle ägt rum i januari och februari flyttade till april och maj. Redan köpt biljett gäller till det nya datumet & samtliga köpare har rätt till återköp 30 dagar efter utannonserad datumflytt (t.o.m. 2022-02-17). Tyvärr kunde inte HULKOFF medverka på dessa nya datum, ersättare kommer meddelas inom kort.

——-
Du kan ladda ner din bokning på nytt på: https://download.tickster.com så kommer det nya datumet med på biljetten. Annars går det även bra att ta med sin gamla biljett.

Har du övriga frågor rörande biljetter så ber vi dig kontakta vår medarrangör All Things Live på: biljett@allthingslive.se för snabbast service.


 

Mer information

När: Fredag 6 maj

Tid: Dörrar: 18.00

Ålder: 18år

Biljett: 545sek + avg.

Förköp: Via Tickster.com

Uppdaterade restriktioner från 12 jan Läs mer