Live

Pistvakt – Dinner Show

Biljetter
Datum
03 december
Plats
Mässhallen

Pistvakt tillbaka för att fira jul på Nöjesfabriken! Efter förra årets succé är nu det galna gänget med Lennart Jähkel, Jacob Nordenson och Tomas Norström i spetsen lyckligtvis back in business i Karlstad under två dagar. I år får julbordsbuffén ge plats åt en tvårätters meny som serveras vid bordet. Allt signerat vår nya köksmästare. 

MENY DINNER SHOW
2-rätters med kaffe & kaka
På scen: PISTVAKT med Lennart Jähkel & Co
I köket: Johakim Staf

Förrätt: Sotad Fröyalax med Palsternackspannacotta. Serveras med dillsallad och salsa verde
Varmrätt: Ört- & Citrusconfiterad fläskfilé. Serveras med rosépepparbearnaise och sotad potatis
Avslutning: Kaffe & hembakt kaka

Veganskt alternativ förrätt: Saltbakad morot med Palsternackspannacotta. Serveras med dillsallad och salsa verde
Veganskt alternativ varmrätt: Zucchinilindad och mjukbakad rotselleri med bönstomp. Serveras med sotad potatis och citrusaioli.


PISTVAKT- ETT Pärshskans partaj

Välkommen till en lite annorlunda julfest än den vi så klart är vana vid. I år sker pjäxpartyt vid bordet där du och ditt sällskap följer festar loss till alla klassiker. Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle, söner till den sedan länge försvunne diplompistvakten Stor-Erik är så klart som de alltid varit, redo för ett ”PÄRSHKANS PARTAJ”. Hjälp oss lyfta taket i showlokalen tillsammans med kultförklarade PISTVAKT!

För 22 år sedan iklädde sig tre av landets mest erkända skådespelare (Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel) för första gången rollen som tre väldigt speciella bröder: Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle Marklund. Sagan om de tre bröderna har sedan dess bara vuxit i popularitet.

Räkna med en helkväll på Nöjesfabriken där de både kommer framföra sina nya låtar och gamla hits. De kommer självklart inte ensamma, de tar med sig sitt fantastiskt tighta band The Pjäx Pistols och sina bedårande sångfåglar och kusiner ”The Klimtatjakka Chicks”.

Spänn på er danspjäxorna och gör er redo för ett pärshkans Gaj & Partaj!Nu blir det åka av från första till sista ackord!


KÖKSMÄSTARE – JOHAKIM STAF

I köket basar Nöjesfabrikens nya köksmästare Johakim Staf som senast det begav sig gjorde restaurang Kaijsers på Kungsgatan i Karlstad känt för sina stora smakupplevelser. Med fina omnämnanden och rekommendationer i b.la White Guide tar sig nu Jocke an fabrikens kök. Fortfarande med samma noggrannhet sett till råvaror och smak.

Nedan ser vi kvällens förrätt; Sotad Fröyalax med Palsternackspannacotta som serveras med dillsallad och salsa verde. Som varmrätt dukar vi fram en ört- & citrusconfiterad fläskfilé. Serveras med rosépepparbearnaise och sotad potatis.


BOKNING AV BILJETTER
Bokning av biljetter sker sällskapsvis. Du gör din bokning på tickster.com (via länken är ovan) och väljer hur många ni är i sällskapet. Du väljer samtidigt vilket matalternativ ni önskar för kvällen. Som sällskap köper ni biljetter till ert bord för kvällen. Bordet rymmer 4-6 personer. För att kunna genomföra kvällen på ett säkert och på ett så proffsigt sätt som möjligt med hänsyn till de nya restriktionerna kring Covid-19 ber vi dig om ökad förståelse för vårt bokningsupplägg av bord och sällskap.

SÄKERT ARRANGEMANG
Alla evenemang genomförs i linje med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Besökarens säkerhet är av högsta vikt och prioritering. Detta innebär vissa restriktioner.

  • Ett sällskap per bord. Du kan boka bord från 4 personer och uppåt. Sällskapet får ett eget bord (inga långbord) med ordentligt avstånd från andra sällskap.
  • Insläpp i lokalen genomförs med avstånd mellan varje sällskap, med varierad ankomsttid.
  • Utsläpp genomförs med avstånd mellan varje sällskap. Vi har utökat antal utgångar från Nöjesfabriken för att minimera ev trängsel.
  • Extra garderober för att minska köbildning
  • Extra värdar för att hjälpa till vid in- och utsläpp och vid toaletter. Värdarnas uppgift är också att leda sällskap till sitt bord.
  • Tydliga stationer med handsprit, bland annat i barer, garderober och vid hovmästarpulpeten.
  • Utökad städning av våra utrymmen. Toaletterna är unisex för att minska köbildning.
  • Riskbedömning utförs regelbundet utifrån Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkares rekommendationer.
  • Vi följer självklart aktuella riktlinjer för restaurang/servering
  • All dryck beställs vid bordet, då barförsäljning just nu inte är tillåtet.

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?
Stanna hemma om du har sjukdomssymptom. Vi uppmanar alla som planerar att delta i våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. I våra mail inför ditt besök, informerar vi om vilka åtgärder vi gjort på arenan för att skapa utökad säkerhet och påminner återigen om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

NÖJESFABRIKENS PERSONAL
Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och låter ingen personal komma till jobbet med sjukdomssymtom. Vi är också extra noga internt med vår hygien.

Mer information

När Torsdag 3 december

Biljettsläpp Fredag 16 oktober kl.10.00

Bra att veta! Ni bokar bord i sällskap om minst 4 personer.

Priser Bakre Parkett 695 kr // Mitten Parkett 795 kr // Främre Parkett 895 kr

Ålder 18+

Säkra evenemang under Covid-19 Läs mer