Miriam Bryant + Ellen Krauss

Miriam Bryant är en av landets absolut främsta – något som med all säkerhet kommer cementeras ytterligare i och med vårens massiva turné som tar henne till Karlstad och Nöjesfabriken 21 februari!


KONSERTBUFFÉN
Buffén står uppdukad 18.30-21-00 och kostar 149 kr/pp. Den förbokas på info@nojesfabriken.se eller på 054.-222200.

MIRIAM BRYANT
Miriam har rösten, stjärnstatusen och karisman. Det vet alla vid det här laget. I våras släpptes den första delen av albumet ”Mi Amor” – på vilket Miriam Bryant visar nya sidor av sig själv och sitt artisteri. Albumet är inspelat helt analogt med liveinstrument och för första gången sjunger Miriam nyskrivet eget material på svenska; låtar skrivna ihop med Jocke Berg, Veronica Maggio, Adam Olenius och Maja Francis för att bara nämna några. Släppet innehåller hyllade singlar som ”Neråt/Uppåt”, ”Du Med Dig” och ”Blåmärkshårt (Mi Amor)” – alla vilka flitigt både streamats och spelats på radio.

Den andra och fulländande delen av albumet ges ut i början av nästa år och i samband med det ger sig Miriam Bryant ut på turné – den mest omfattande headline-turnén hittills i hennes karriär.

ELLEN KRAUSS
utsågs nyligen till Framtidens artist av Musikguiden i P3 och att framtiden ser ljus ut för denna artist råder det ingen tvekan om. I början av förra året släppte Ellen Krauss sin debutsingel ”The One I Love” och succén blev snabbt ett faktum. I nuläget har Ellens hittills släppta låtar över nio miljoner streams på Spotify och Apple Music och med debut-EP:n ”First Take”i ryggen gör sig Ellen nu redo för ännu ett fullspäckat år, där bland annat spelningar på SXSW och ett debutalbum väntar.


 

 

21 feb
Stora scenen

När: Fre 21 feb.

Tid: 21.00-02.00 | Nattklubb före & efter gig.

Ålder: 18 år

Biljett: 375 sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad.

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.

Angående Coronaviruset och Nöjesfabriken Läs mer