Live

Kaos i kvinnohjärnan | Mia Lundin

Biljetter
Datum
07 mars
Plats
Stora scenen
En viktig och hoppfull föreläsning – nu ger hormon-gurun och författaren Mia Lundin sin efterfrågade föreläsning Kaos i Kvinnohjärnan i Karlstad. Hennes mål är att ge kvinnor rätt förutsättningar för att kunna ta kloka beslut för oss själva och vår hälsa – både under och efter denna förändringens tid.
.
Balansera dina hormoner och signalsubstanser:
Du kämpar så mycket du orkar för att komma framåt men inombords känns det som om du håller på att brista. Många kvinnor känner sig precis som du och hoppas och ber om ett slut på sitt elände. Under föreläsningen reder Mia ut begreppen kring hormoner och ger dig förutsättningarna att hantera och minimera kaoset i kvinnohjärnan. Hon talar även om hur du kan balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt.
.
Mia Lundin:
Hälften av Sveriges befolkning går igenom klimakteriet och det är Mia Lundins mission att sprida både hopp och kunskap. Mia är en efterfrågad föreläsare samt utbildare och författare till den prisbelönade boken ”Kaos i kvinnohjärnan” som är grunden till denna föreläsning. Boken gavs först ut i USA (med titeln ”Female brain gone insane”) och utsågs där av National Health Information Awards till ”Nationens bästa hälsoinformation till allmänheten”.


Mer information

När: Tisdag 7 mars

Tid: 19.00-21.00

Biljett: 349sek + avg