Live

Basshunter

Biljetter
Datum
06 november
Plats
Stora scenen

Tack för att du behåller din biljett och bidrar till att rädda kulturen! https://www.norefund.se/

BASSHUNTER – Mannen, myten och legenden kommer till Nöjesfabriken 6 november!

VIP-BORD
Bord bokas via mail till verket@nojesfabriken.se (Märk ditt mail med Basshunter för att få rätt priser)


Med över 4 miljoner sålda skivor, 3 miljoner fans på Facebook, runt 80 k Twitter-anhängare och runt 800 miljoner videovisningar på Youtube är Basshunter en av världens mest omtalade, spännande och efterfrågade kommersiella dansartister. Basshunter har under många år turnerat flitigt runt hela världen och nu är det äntligen dags för Karlstad och Nöjesfabriken.

2006 fick Jonas Altberg under sitt alias Basshunter ett skivkontrakt med Warner Music och hans första singel ”Boten Anna” blev en omedelbar hit. Låten var en enorm listsuccé och nådde 1:a plats i 8 europeiska länder och gjorde honom till den snabbast säljande artisten i Sverige sedan Abba.

Med framgångarna på hemmaplan i ryggen omarbetade Basshunter ”Boten Anna” och spelade in låten på engelska. Resultatet, ”Now You’re Gone”, släpptes i Storbritannien 2008 och klättrade snabbt upp till 1:a platsen på landets listor där den stannade i 5 veckor. Låten kom att bli den mest sålda danssingeln under 2008, har sålt över 400 000 exemplar i Storbritannien och nått guldstatus. Basshunters debutalbum ”Now You’re Gone” släpptes under sommaren 2008 och även detta nådde 1:a platsen på listorna och förärades med platinastatus.

Mer information

När: Fredag 6 november

Tid 22-02

Ålder 18 år

Biljett: Ordinarie pris: 195sek + avg

Förköp: Via Tickster.com

Viktigt meddelande! Angående Coronaviruset och Nöjesfabriken Läs mer