search close

Millencolin + Danko Jones + Discharge + MOB 47

Millencolin, Danko Jones, Discharge & MOB 47 på en och samma kväll. Första upplagan utav Punk’n Rock WKND bjuder sannerligen på en fullmatad kväll.

Vi tycker att punk och rock gifter sig alldeles utmärkt för en storartad fest och har utgått från det när vi lanserar vår nya satsning Punk’n Rock WKND.

äta innan konserten startar? 

Starta kvällen med vår konsertbuffé så du mäktar med den helkväll som väntar!
– Fisk, kött och veganalternativ, stort salladsbord, såser och nybakat bröd.
– Buffé serveras i restaurangen mellan kl: 18:00-20:00.
Vi dukar upp. Du äter så mycket du vill. Bokning görs HÄR som ett tillval under ”KÖP” alternativt via telefon: 054 – 22 22 00. Pris: 199sek per person.


DANKO JONES – Kanadas stora rockexport är tillbaka!
Trion fortsätter på inslagen linje med sitt senaste släpp ”Wild Cat” som landade i skivbackarna tidigare i år; Högexplosiv rock n roll som ger rätt gnista till valfri fest!
Danko Jones med mannar har aldrig gjort oss besvikna; vi startar den här kvällen med en riktig smäll!

Brittiska legendarer till fabriken!
Discharge
Bandet, som startade ’77, släppte några utav de viktigaste punkskivorna under 80-talet när de införde D-takten i musiken. Detta innebar kängpunkens födsel och Discharge står som stor inspirationskälla till ett antal subgenres inom punk & hårdrock (som t.ex. crust, grind, hardcore och thrash). Det är många punkare & hårdrockare där ute som har det här bandet att tacka för den musik de älskar att lyssna på! Missa inte chansen att få bevittna bandet live här i Karlstad!


MILLENCOLIN
Inte sedan 90-talet har skatepunkarna från Örebro gästat solstaden men nu är det äntligen dags igen. Vi är stolta att kunna presentera Millencolin för första gången på Nöjes! Deras senaste senaste alster ”True Brew” släpptes efter flera års turnérande runt världen och införlivade även det ordspråket; …man väntar aldrig för länge!


MOB 47
Här sparar vi inte på krutet utan avrundar kvällen med äkta svenskt mangel!
Stockholmarna vevade igång 1982 och ses som pionjärer inom hardcore- och kängpunk. Efter ett par medlemsbyten och paus under 90-talet är bandet tillbaks på vägarna och vi står för första stoppet någonsin i Karlstad. Bered er på en rejäl urladdning på lilla scen!

 

24 Nov
Stora scenen

När: Fre 24 nov

Tid: 20.00: DÖRRAR | 21.00: DANKO JONES 22.30: DISCHARGE 23.30: MILLENCOLIN 01.00: MOB 47

Ålder: 18år

Biljetter: 450sek + avg

Förköp: Tickster.com, ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.