search close

Månegarm + Cruachan + Ereb Altor

Death Disco Production presenterar ännu en kväll på fabriken!

De nordiska hedningarna Månegarm far i härnad! Sida vid sida med Irländska Cruachan och landsfränderna Ereb Altor kommer en turné om fem strandhugg genomföras som den 31:a januari når Vänerns strand och Karlstad!


MÅNEGARM:
Viking/pagan metalband från Norrtälje som såg dagens ljus i slutet utav 1995. Ett utav de första akter som införde traditionella instrument som violin och flöjt i sin metal och sanna pionjärer inom genren.  Med 10 fullängdsalbum och otaliga räder utomlands i ryggen står nu bandet redo att blicka inåt landet!


CRUACHAN:
Folkmetal från Dublin med anor från tidigt 90-tal och en utav grundarna till genren. Bandet har plockat sitt namn från den arkeologiska platsen Rathcroghan & inkorporerar effektivt keltisk mytologi och folkmusik för att sätta sin unika prägel på musiken.


EREB ALTOR: 
Gävelbandets Vikingametal räds inte sina starka influenser till Bathory & är en homage till till genren samtidigt som de i tvära kast anammar ljudlandskapet från black, death & doom. Med sitt sjätte album ”Ulfven”, som släpptes tidigt 2017, har de släppt lös en best omhuldad utav eleganta riff!

 

31 Jan
Lilla scenen

När: Ons 31 jan

Tid: Dörrar: 18.30 * Stagetime från 19.00

Ålder: 18år

Biljett: