search close

Bob Wayne + Bob Log III

Club Pebbles bjuder in till en kväll i synd när Bob Wayne & Bob Log III gästar Innergården!

Vad passar inte bättre än att bjuda tillbaka Bob och Bob till Värmland? En utmärkt idé känner vi, särskilt då Bob Wayne kommer ha med en rykande färsk platta i bagaget.
 
Club Pebbles står vid skivspelarna och härifrån kommer det ljuda fult och fint. Högt och lågt. Oljud, ljud och en och annan ljuv ton!
.

Bob Wayne:
I maj släpper outlaw-hjälten Bob Wayne ett nytt album. Han är ingen karaktär. Bob Wayne är 100% the real deal! En fullfjädrad historieberättande underhållare med en passionerad smak för ett stökigt leverne samt en otyglad charm.

Bob Log III:

Förra gången Bob besökte Karlstad tog han Rockbaren med storm och vi kunde inte annat än haka på tåget för ett varv till av galenskaper när tillfälle bjöds. En av de mest hemliga artister vi haft på besök som alltid uppträder i sin specialdesignade outfit med tillhörande hjälm. Med en stor portion humor framför han sig egensinniga version av deltablues.

Vägg i vägg med Innergården ligger vår tapasrestaurang Cava 42. Vid konsert finns det ett begränsat antal bord på Innergården som endast matgäster med konsertbiljett kan boka. Platserna går endast att boka på telefon på 054 22 22 10. Vilka tider som gäller för respektive evenemang meddelas vid bokning.

 

 

 

16 Jun
Innergården

När: Fre 16 juni

Tid: Dörrar: 18.00 * Stagetime från 20.00

Ålder: 18år

Biljett: 225sek + avg

Förköp: Tickster.com, ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.