search close

Vi vill erbjuda en middag med samtalet i fokus

Mobiltelefonerna tar bara större plats i våra liv. Inte ens när vi äter kan vi vara utan dem längre. Ett fenomen som vi på Cava42 tagit fasta på när vi som första restaurang i Sverige erbjuder mobilgarderob. Se reklamfilmen här på vår Facebook eller scrolla till längst ned på sidan.

”Vi vill absolut inte ha ett mobilförbud. Däremot uppmanar vi och erbjuder våra gäster att testa att äta en middag utan sina telefoner. Något som de kanske inte har gjort på länge”, säger Olle Nilsson, marknadsansvarig på Nöjesfabriken och som är ansvarig för satsningen på Cava 42. 

Att koppla ner och att välja bort teknik har blivit en het trend. Något som inte är märkligt med tanke på hur användandet av mobiltelefonen har utvecklats de senaste åren. Enligt en undersökning från 2014 gjord av Tecmark i London plockar en vanlig person upp sin telefon över 215 gånger per dag. Och över tre timmar och sexton minuter spenderas framför telefonen varje dag.

”Belöningen är mycket större än bara rabatten. Vi vill att en middag på Cava 42 ska vara en stund då man verkligen umgås, får tid till varandra och där samtalet är i fokus. Mobilgarderoben är vårt sätt att ge lite hjälp på traven”, säger Olle Nilsson.

Rent praktiskt hissas telefonen upp i en liten påse som hänger ovanför bordet. Enligt Olle Nilsson har gästerna som testat mobilgarderoben bara reagerat positivt. Läs här om gästerna upplevelse på nwt.se 

De sällskap som testar på mobilgarderoben får 15% rabatt på maten. Så om du gillar att facebooka under middagen får du klara dig utan rabatt på Cava 42. Välkomna till en lite trevligare middag!

Tv och tidningar om mobilgarderoben
SVT gör inslag om mobilgarderoben
Här kan du kolla Tv4’s inslag om vår garderob
Läs här i Expressen
Aftonbladet uppmärksammar mobilgarderoben
Hör vår marknadsansvarige Olle Nilsson prata om  mobilgarderoben i P4 Värmland
Här hittar du en artikel i NWT som uppmärksammar vår nya idé

 

 

Boka direkt här!

Från @nojesfabriken

 • Live ikvll Sophie Zelmani p Innergrden! Sol och blhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Live ikväll - Sophie Zelmani på Innergården! Sol och blå himmel rullar in över Karlstad och vi ser fram emot en varm och vackert vemodig kväll. Varmt välkommen Sophie Zelmani!
 • Roffes frsta platta Sjung svenska folk kom ut 1975 Dethellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Roffes första platta "Sjung svenska folk" kom ut 1975. Det är nu 42 år sen och ikväll kommer Roffe med band att låta bättre än nånsin. Vi har sålt bra med förköp och det går fint att lösa biljett i dörren. Insläpp från 18 och årets blueskonsert startar 20.00 - Varmt välkomna!
 • Live ikvll p Innergrden Inslpp 18 och nrmare 20hellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Live ikväll på Innergården - Insläpp 18 och närmare 20 ställer sig Titiyo med band på scen. Solen hälsar också att den stannar hela konserten. Vi ses, det här blir grymt!
 • Det hr r John Holm Sveriges kanske strste musiklegendhellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Det här är John Holm — Sveriges kanske störste musiklegend genom tiderna har efter mångårig tystnad ställt sig i rampljuset igen. Fredag den 17 november uppträder han på Bar Teatral på Nöjesfabriken. Det blir exklusivt och intimt när John inviger vår femte livescen. Endast 150 biljetter släpps till konserten! Biljetter hittar du på nojesfabriken.se
 • Vi tog eftermiddagsfikan dr p Innergrden och pratade om hstenhellip
  6 dagar ago by nojesfabriken Vi tog eftermiddagsfikan där på Innergården och pratade om hösten. Malin pratade även om Dublin Fair som ska spela nu på fredag och att vi snart sålt 300 förköp. Sen reste sig Catharina upp och sa att hon blev så yr och ställde sig i skuggan. Efter det gick vi in och kollade mailen igen.
 • Semestern kanske gr mot sitt slut och mjligheten att hinnahellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Semestern kanske går mot sitt slut och möjligheten att hinna laga maten själv kan vara begränsad. Tur att vi slår upp portarna igen nästa tisdag! Buffén står uppdukad ti-fre mellan kl: 11.30-14.00 som vanligt. Välkomna!  #nojesfabriken   #n öjesfabriken  #karlstad   #v ärmland  #lunch   #lunchbuff é #äthurmycketduvill
 • Solen svepte in ver fabriken och allt var sdr fridfullthellip
  3 dagar ago by nojesfabriken Solen svepte in över fabriken och allt var sådär fridfullt som det kan vara en varm förmiddag i augusti. Claes Nilsson la en kraftig bresladd på asfalten innan han stannade till och pratade om sitt gig den 24 augusti. Då ställer sig Värmlands stoltheter inom bluesrock på Innergårdens scen. Claes och hans  @alabamalovesnakes  lämnar sällan nån besviken. Du behöver inte ens gilla blues för att uppskatta den där torsdagen nästa vecka. 150 riksdaler och kvällen är din!  #blues   #innerg ården  #alabamalovesnakes 
 • Slng ett ga p vrt liveprogram fr augusti det vankashellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Släng ett öga på vårt liveprogram för augusti, det vankas en hel massa fin musik på Innergården! :) * Dörrar: 18.00 * Stagetime: 20.00  #n öjesfabriken  #nojesfabriken   #karlstad   #v ärmland  #live   #konsert   #livekonsert   #Innerg ården  #soul   #souldrottning   #titiyo   #roffewikstr öm  #blues   #irl ändskfolkmusik  #dublinfair   #folkfest   #alabamalovesnakes   #bluesrock   #topcats   #rockabilly   #rocknroll 
13 oktober, Stora scenen Thåström
25 augusti, Innergården Top Cats
26 oktober Daniel Romano + Lykantropi
24 augusti, Innergården Alabama Lovesnakes