Club Staying Alive - Fredag 2 juni

Fredag 2 juni är det dags för Club Staying Alives tredje After Work med fri entré. Vi kommer ha uteserveringen öppen för de som känner för att vara ute. Baren är laddad med extra mycket kylda drycker. Återupplev känslan utav ”The Golden years of disco”!

Här träffas vi alla som upplevde dessa år och vill ha mer, inte bara av de mest uppenbara hitsen, utan även alla de ibland glömda låtar som var själva stommen på våra dansgolv! Mellan kl. 17.00 och 19.00 kör vi Karlstads bästa After Work och efter kl.19:00 gungar dansgolvet igång för fullt, så se till att komma i tid då våra AW:s inte liknar något annat.

Har du inte Facebook anmäler du dig här alternativt går du med i det officiella eventet på Facebook för att säkra din plats på dansgolvet. Välkommen till den ultimata mötesplatsen för Dig som fyllt +35 och utgår från den bästa dansmusiken mellan 1975-1995!

ERBJUDANDE FRÅN TAPASRESTAURANG CAVA 42
Vägg i vägg med lokalen där Staying Alive håller till hittar du tapasrestaurangen CAVA 42. Här serveras smårätter från 30 kronor och uppåt. Den här kvällen har vi ett specialerbjudande till våra After Work-festande gäster. OST- och CHARKBRICKA 129 kr (lagom för 2 personer). Gäller hela Staying Alive-kvällen. Läs mer om Cava här och kika på menyn >>

 

 

 

02 jun
Stora scenen

När: Fre 2 juni

Tid: Dörrar: 17.00

Ålder: 35+

Biljetter: FRI ENTRÉ!