lekland_start

Välkommen till ett Lekland mitt i stan!

Ta med dig hela familjen på en glädjefylld lekupplevelse i vårt lekland i Karlstad! Leklandet är ett av norra Europas största och vi har aktiviteter och lekattraktioner som passar barn och vuxna i alla åldrar. 

Att besöka Nöjesfabrikens lekland är som att gå in i en färgglad värld skapad utifrån barns livsglädje och leklust. Här finns, för att dra några exempel, klätterställningar, rutschkanor, studsmattor, linbanor och kryptubar. Vi har också en cykelbana, en bollplan, en babyhörna och ett barnvänligt café i vårt lekland.

PÅSKLOVET ÖPPET ALLA DAGAR 10-18

Ett lekland för alla åldrar

Leklandets olika leksektioner är indelade i åldersgrupper för att alla barn ska ha möjlighet att leka utifrån sina förutsättningar. Vi har till exempel en babyhörna för de allra minsta. Här kan de som ännu inte fyllt sitt första år tumla runt bland mjuka kuddar och bollar i spännande färger och formar. Barn i åldrarna 1-3 år har här tillgång till en lite tuffare avdelning där de kan leka avskilt från de större barnen.

Barnvänligt café med gratis internetuppkoppling

För att orka leka i timmar behövs ordentligt med energi. I vårt lekland finns ett barnvänligt café med både fika och mat. Här har du som förälder god uppsikt över leklandet och kan passa på att ta det lite lugnt medan barnen leker. I caféet finns dessutom kostnadsfri internetuppkoppling.

Barnkalas med kalasmeny i leklandet

Vill du anordna ett riktigt bra barnkalas är Nöjesfabrikens lekland förmodligen ett av dina bästa och kanske också bekvämaste alternativ. Vi ser till att födelsedagsbarnets dag blir något alldeles extra och vi hjälper dig att laga mat och att baka tårta. Välj mellan tre olika födelsedagsmenyer med olika tilläggsalternativ. Läs mer om barnkalas i leklandet.

Förmånliga boendepaket för familjen

För dig som kommer långväga för ett besök på Nöjesfabrikens lekland i Karlstad kan vi tipsa om förmånliga boendealternativ på stadens hotell. Spana in vilka boendepaket som passar dig och din familj bäst.

 

Leklandets öppettider

ORDINARIE ÖPPETTIDER

MÅN - TIS: Stängt
FRE: 12-19
LÖR - SÖN: 10-18
ONSD - TORSD (abonnerat skolor OCH FÖRETAG)

Priser

bARN 2-4ÅR 60:-
Barn 4-18ÅR 120:-
Endast I målsmans sällskap under hela er vistelse
Under 2 ÅR eller över 18 år: Gratis

BOKA BARNKALAS på:
054 - 22 22 00