search close

Speciella behov

Välkommen till Nöjesfabriken – ett hus utan hinder. Oavsett nedsättning, syn som hörsel, allergi eller rullstolsburen. Vi är ett hus för alla.

Nöjesfabriken – ett hus för alla
I vårt hus ska alla ha möjlighet att ta del av vårt utbud. Där huset bjuder på nivåskillnader har vi fasta eller mobila ramper för hen som behöver det. Detta gäller samtliga delar av Nöjesfabriken; bowling, livekonsert, restaurang som konferens. Vi har självklart också en anpassad WC.

SPECIALKOST
Vi vill stilla allas hunger. För att kunna tillgodose dina eventuellt speciella behov (allergener, specialkost mm) ber vi dig att vid bokning vara tydlig med vad du önskar.

Fri entré för ledsagare
Du som ledsagare har alltid fri entré vid våra evenemang

Har du övriga frågor, hör av dig till oss på 054 22 22 00

 

Från @nojesfabriken

 • Ikvll! Frst ut r Danko Jones 2100 sharp Missa nuhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Ikväll! Först ut är Danko Jones. 21.00 sharp. Missa nu inte detta för guds skull.  #dankojones   #discharge   #mob47   #millencolin 
 • Carlstad Rock Revival Band r p plats och repar infrhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Carlstad Rock Revival Band är på plats och repar inför årets julshowspremiär nu på fredag. Tre helger i rad och sen är det dags för  @thesoulcompany  att ta över fabriken den 16 dec, tätt följda av Weeping Willows den 22 dec. Flera utsålda datum. Kolla webben när det kan passa dig att förfesta in julen här hos oss.  #n öjesfabriken  #julshow   #jul   #weepingwillows   #carlstadrockrevivalband   #julbord   #karlstad 
 • Kp en konsertbiljett i tidig julklapp till ngon du tyckerhellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Köp en konsertbiljett i tidig julklapp till någon du tycker om. Förfesta in julen med  @thesoundsband  och  @palehoney  den 15 dec. Det blir rock’n roll under julkulorna det. 295 kr biljetten! Hurra!  #n öjesfabriken  #karlstad 
 • Samtidigt som vi roddar fr julshowshelg nummer tv inne ihellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Samtidigt som vi roddar för julshowshelg nummer två inne i Mässhallen är det full rulle i Stora Eventhallen. Här pratas det besöksnäring, minglas och applåderas. Och du här inne var det ju fullt ös i fredags med både Danko Jones och Millencolin. Det är allt en bra lokal att ha det här.  #m ötenpånöjes
 • Vi nrmar oss julkonserten med Weeping Willows Det finns nuhellip
  1 dag ago by nojesfabriken Vi närmar oss julkonserten med Weeping Willows. Det finns nu ett fåtal biljetter kvar.
 • Det r mndag och hthag gr sig redo fr vggenhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Det är måndag och  @h .thag gör sig redo för väggen. Henrik kommer tolka en del av fabrikens historia. Den delen då Karlstads Mekaniska Werkstad fyllde byggnaden med liv.
 • Ett klassiskt tisdagsmte p fabriken Ulle hade fr vrigt medhellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Ett klassiskt tisdagsmöte på fabriken. Ulle hade för övrigt med sig en hel påse med Daim. De flesta tävlade om vem som åt minst.
 • hthag vet hur en slipsten ska dras Det hr rhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken  @h .thag vet hur en slipsten ska dras. Det här är drygt fyra timmars jobb. Vi säger shit pommes frites alltså. (Uttalas ”shitt påmmfritt” och ska förstärka känslan av att bli lite överraskad)
14 March, Bar Teatral Dan Reed + Danny Vaughn
27 April, Stora scenen Asta Kask + Strebers
31 January, Lilla scenen Månegarm + Cruachan + Ereb Altor
02 February, Bar Teatral Vasas Flora och Fauna
29 December, Stora scenen Sparzanza, Sator + Rob Coffinshakers Underground Fire