search close

Jobba på Nöjesfabriken

Nöjesfabriken är ett ledande företag och ett naturligt besöksmål för många. Samhörighet, glädje och kvalité är tre nyckelord i vår verksamhet. Värdskap, respekt och trygghet är tre andra viktiga ord för våra värderingar. Vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar. Vill du bli en av oss?

PERSONAL BOWLING
Tillträde: omgående
Inkom med din ansökan till bowlingbar@nojesfabriken.se
(uppdaterad 8 nov 2017)

Vill du arbeta på Nöjesfabriken?
Vi behöver utöka vårt team i bowlingen och söker just dig som har erfarenhet av bowling och gärna har vana med bowlingmaskiner. Om du har erfarenhet från bar eller servering är det ett plus. Det viktigaste för oss är att du gillar att ge bra service. Vi använder oss av Viking som system och maskinerna är Brunsvik. Jobbet infaller på dagtid, kvällstid och helger.

SERVERINGSPERSONAL 
Tillträde: omgående
Inkom med din ansökan till magdalena@nojesfabriken.se
(uppdaterad 9 sep 2017)

Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga team på Nöjesfabriken. Du jobbar i restaurangen med stora och små sittningar med allt från stora bufféer till trerätters och även under vårt julbord med julshow. Du är en person som förstår att ge gäster bra service och du sprider gärna glädje omkring dig. Du är bra på att ta egna initiativ och har erfarenhet från att ha arbetat i service. Det är ett plus om du är intresserad av mat och dryck. Jobbet infaller på kvällar och helger.

BARTENDER
Tillträde: omgående
Inkom med din ansökan till magdalena@nojesfabriken.se
(uppdaterad 9 sep 2017)

Vi söker dig som vill bli en del av teamet på Nöjesfabriken. Du arbetar som bartender i våra restauranger och barer vid stora och små sittningar, vid julbordet samt vid Nöjesfabrikens konserter. Du är en person som gillar att ge bra service och sprider glädje omkring dig. Du är bra på att ta egna initiativ och har erfarenhet inom bar/servicearbete. Givetvis är det ett plus om du har ett intresse för dryck. Jobbet infaller mestadels på kvällar och helger.

GARDEROBIÄR
Tillträde: omgående
Inkom med din ansökan till magdalena@nojesfabriken.se
(uppdaterad 9 sep 2017)

Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga team på Nöjesfabriken. Här tar du emot gäster som ska på större eller mindre sittningar. Du har en positiv uppsyn och gillar människor och förstår värdet i att ge gäster bra service. Det är ett plus om du har erfarenhet från tidigare arbete men är inget krav. Du är bland det första som våra gäster möter och har därför en viktig roll. Vill ser gärna att du som söker skriver ned i din ansökan vad du tycker skulle vara viktigt i din roll som garderobiär. Jobbet infaller på kvällar och helger och är därför ett perfekt extrajobb för dig som kanske studerar?

 

Från @nojesfabriken

 • Samtidigt som vi roddar fr julshowshelg nummer tv inne ihellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Samtidigt som vi roddar för julshowshelg nummer två inne i Mässhallen är det full rulle i Stora Eventhallen. Här pratas det besöksnäring, minglas och applåderas. Och du här inne var det ju fullt ös i fredags med både Danko Jones och Millencolin. Det är allt en bra lokal att ha det här.  #m ötenpånöjes
 • Ett klassiskt tisdagsmte p fabriken Ulle hade fr vrigt medhellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Ett klassiskt tisdagsmöte på fabriken. Ulle hade för övrigt med sig en hel påse med Daim. De flesta tävlade om vem som åt minst.
 • Carlstad Rock Revival Band r p plats och repar infrhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Carlstad Rock Revival Band är på plats och repar inför årets julshowspremiär nu på fredag. Tre helger i rad och sen är det dags för  @thesoulcompany  att ta över fabriken den 16 dec, tätt följda av Weeping Willows den 22 dec. Flera utsålda datum. Kolla webben när det kan passa dig att förfesta in julen här hos oss.  #n öjesfabriken  #julshow   #jul   #weepingwillows   #carlstadrockrevivalband   #julbord   #karlstad 
 • Ikvll! Frst ut r Danko Jones 2100 sharp Missa nuhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Ikväll! Först ut är Danko Jones. 21.00 sharp. Missa nu inte detta för guds skull.  #dankojones   #discharge   #mob47   #millencolin 
 • Det r mndag och hthag gr sig redo fr vggenhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Det är måndag och  @h .thag gör sig redo för väggen. Henrik kommer tolka en del av fabrikens historia. Den delen då Karlstads Mekaniska Werkstad fyllde byggnaden med liv.
 • Kp en konsertbiljett i tidig julklapp till ngon du tyckerhellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Köp en konsertbiljett i tidig julklapp till någon du tycker om. Förfesta in julen med  @thesoundsband  och  @palehoney  den 15 dec. Det blir rock’n roll under julkulorna det. 295 kr biljetten! Hurra!  #n öjesfabriken  #karlstad 
 • Vi nrmar oss julkonserten med Weeping Willows Det finns nuhellip
  1 dag ago by nojesfabriken Vi närmar oss julkonserten med Weeping Willows. Det finns nu ett fåtal biljetter kvar.
 • hthag vet hur en slipsten ska dras Det hr rhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken  @h .thag vet hur en slipsten ska dras. Det här är drygt fyra timmars jobb. Vi säger shit pommes frites alltså. (Uttalas ”shitt påmmfritt” och ska förstärka känslan av att bli lite överraskad)
27 April, Stora scenen Asta Kask + Strebers
22 December Weeping Willows – Christmas Time Has Come
14 March, Bar Teatral Dan Reed + Danny Vaughn
16 March Apocalyptica
28 January, Stora scenen Draconian + Harakiri For The Sky + Rome (Jerome Reuter)