search close

Vi har rum för alla möten

Vi har konferenslokaler för alla sällskap. Oavsett om ni är en liten ledningsgrupp som vill komma bort från kontoret en stund för ett lunchmöte eller ett rikstäckande företag som vill sammanstråla alla kontor för en flerdagars konferens har vi lokaler som passar dig.

För oss är det viktigt att bevara husets känsla och själ. Därför arbetar vi ständigt med att på bästa sätt bevara de gamla verkstadslokalerna. I våra lokaler hittar du många spår av den tidigare verksamheten och konferenslokalerna har namn som vittnar om deras ursprung.

Kom på visning! Kontakta Malin Lundberg för visning av lokalerna! Hon nås på 0763 – 90 92 94  eller malin@nojesfabriken.se.

MÄSSHALLEN

På en yta av nästan 2500 kvadrameter möter du Karlstads enda riktiga mässhall. Här finns alla möjligheter till storslagna event. Bilden här ovan är hämtad från ”Chefsdagen 2017” som arrangerades av Karlstad Kommun.
Boka mässhallen nu >>

Sliperiet

Vår möteslokal Sliperiet kan ta upp till 70 personer på biosittning. Vid behov kan vi möblera om lokalen till skolsittning då alla får ett konferensbord framför sig. Lokalen klarar då av att ta 40 personer. Sliperiet är utrustad med whiteboardtavla, projektor och duk.
Boka konferenslokal Sliperiet nu >>

Fabrikören

Fabrikören är konferenslokalen för sällskap för upp till 30 personer. Lokalen är utrustad med whiteboardtavla och projektor. Vid önskemål kan lokalen enkelt möbleras om till skol- eller biosittning.
Boka konferenslokal Fabrikören nu >>

Stora eventhallen

I vår eventhall hålls föreläsningar, kongresser, banketter och mässor. Lokalen tar vid biosittning 550 personer men har du en stående publik kan du klämma in upp till 1850 personer. Stora eventhallen är utrustad med en modern ljud- och ljusanläggning.
Boka konferenslokal Stora Event nu >>

konferens_innergård

INNERGÅRDEN

Abonnera hela innergården eller avsluta din konferens med mat, dryck och mingel på vår mysiga Innergård. Innergården är vädersäkrad då vi på ett enkelt sätt vinschar ut tak vid regn och eventuellt rusk. Läs mer här och se bilder.
Boka Innergården nu >>

Lilla eventhallen

Vår lilla eventhall, mer känd som rockbaren, kan med fördel användas av dig som vill ha lite mer attityd i ditt möte. Framför scenen som ni så klart kan nyttja kan vi möblera till biosittning för 70 personer. Tekniken löser vi efter diskussion med er. Givetvis kan lokalen även användas för kund- eller personalträffar med underhållning och mat.
Boka konferenslokal Lilla Event nu >>

BAR TEATRAL

Bar Teatral står till förfogande till företag, föreningar och privatpersoner som vill bjuda in till fest, konferens eller annat event. Låt oss sy ihop ett paket med mat och dryck som passar just era önskemål. Lokalen passar ypperligt för företagsfesten, den större födelsedagsfesten, möhippan, svenssexan, vin- och ölprovningar med mera. På utsidan har vi en diger terass med utsikt över Pråmkanalen. Vår- sommar och höst när årstiden bjuder på mer värme och sol är det här den perfekta platsen för mingel. Önskar ni underhållning står vi självklart till förfogande med vår erfarenhet och vårt kontaktnät! Läs mer om Bar Teatral här. Boka konferenslokal Bar Teatral nu >>

 

Från @nojesfabriken

 • Live ikvll p Innergrden Inslpp 18 och nrmare 20hellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Live ikväll på Innergården - Insläpp 18 och närmare 20 ställer sig Titiyo med band på scen. Solen hälsar också att den stannar hela konserten. Vi ses, det här blir grymt!
 • Solen svepte in ver fabriken och allt var sdr fridfullthellip
  3 dagar ago by nojesfabriken Solen svepte in över fabriken och allt var sådär fridfullt som det kan vara en varm förmiddag i augusti. Claes Nilsson la en kraftig bresladd på asfalten innan han stannade till och pratade om sitt gig den 24 augusti. Då ställer sig Värmlands stoltheter inom bluesrock på Innergårdens scen. Claes och hans  @alabamalovesnakes  lämnar sällan nån besviken. Du behöver inte ens gilla blues för att uppskatta den där torsdagen nästa vecka. 150 riksdaler och kvällen är din!  #blues   #innerg ården  #alabamalovesnakes 
 • Slng ett ga p vrt liveprogram fr augusti det vankashellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Släng ett öga på vårt liveprogram för augusti, det vankas en hel massa fin musik på Innergården! :) * Dörrar: 18.00 * Stagetime: 20.00  #n öjesfabriken  #nojesfabriken   #karlstad   #v ärmland  #live   #konsert   #livekonsert   #Innerg ården  #soul   #souldrottning   #titiyo   #roffewikstr öm  #blues   #irl ändskfolkmusik  #dublinfair   #folkfest   #alabamalovesnakes   #bluesrock   #topcats   #rockabilly   #rocknroll 
 • Roffes frsta platta Sjung svenska folk kom ut 1975 Dethellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Roffes första platta "Sjung svenska folk" kom ut 1975. Det är nu 42 år sen och ikväll kommer Roffe med band att låta bättre än nånsin. Vi har sålt bra med förköp och det går fint att lösa biljett i dörren. Insläpp från 18 och årets blueskonsert startar 20.00 - Varmt välkomna!
 • Vi tog eftermiddagsfikan dr p Innergrden och pratade om hstenhellip
  6 dagar ago by nojesfabriken Vi tog eftermiddagsfikan där på Innergården och pratade om hösten. Malin pratade även om Dublin Fair som ska spela nu på fredag och att vi snart sålt 300 förköp. Sen reste sig Catharina upp och sa att hon blev så yr och ställde sig i skuggan. Efter det gick vi in och kollade mailen igen.
 • Det hr r John Holm Sveriges kanske strste musiklegendhellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Det här är John Holm — Sveriges kanske störste musiklegend genom tiderna har efter mångårig tystnad ställt sig i rampljuset igen. Fredag den 17 november uppträder han på Bar Teatral på Nöjesfabriken. Det blir exklusivt och intimt när John inviger vår femte livescen. Endast 150 biljetter släpps till konserten! Biljetter hittar du på nojesfabriken.se
 • Live ikvll Sophie Zelmani p Innergrden! Sol och blhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Live ikväll - Sophie Zelmani på Innergården! Sol och blå himmel rullar in över Karlstad och vi ser fram emot en varm och vackert vemodig kväll. Varmt välkommen Sophie Zelmani!
 • Semestern kanske gr mot sitt slut och mjligheten att hinnahellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Semestern kanske går mot sitt slut och möjligheten att hinna laga maten själv kan vara begränsad. Tur att vi slår upp portarna igen nästa tisdag! Buffén står uppdukad ti-fre mellan kl: 11.30-14.00 som vanligt. Välkomna!  #nojesfabriken   #n öjesfabriken  #karlstad   #v ärmland  #lunch   #lunchbuff é #äthurmycketduvill