Sommarens konserter på Nöjesfabrikens Innergård

MISS LI, SOPHIE ZELMANI, TITIYO och ROFFE WIKSTRÖM m.fl till Nöjesfabrikens Innergård. Med premiär i maj och avslutning i augusti bjuds det på konsertupplevelser hela sommaren. Här nedan har du hela konsertprogrammet

DAKOTA SEA RIDERS | 26 maj
Dakota Sea Riders siktar på att äntligen få släppa sin debut-EP och har valt vår Innergård som skådeplats för festen!Bandet består av handplockade musiker i värmländska rockscenen från band som Perry and The Travellers, Deadly spirits, Möra Pär och Lykantropi. Musikaliskt flirtas det med den amerikanska folkscenen som blandas upp med nordisk indie, hela tiden med de personliga texterna i fokus. Det är akustisk och organisk musik i grunden men med elektrifierad potent rockorkester som ackompanjemang.
Mer info och biljetter här

DEADLY SPIRITS (rough diamond club) | 9 JUNI 
Äntligen är det dax för lite 60’s fuzz på Innergården. Karlstadbandet Deadly Spirits råa ljudbild består av en cocktail på lika delar skitig garagerock och snitsig soul, med en touch boogaloo! Som grädde på moset är det även releasefest för deras rykande färska vinyl 7:a, utgiven på Los Angeles-baserade skivbolaget Wild Records. Grymt sväng utlovas även från skivspelarna, då Rough Diamond Crew står vid rodret och styr upp en makalös mix från sina favoritplattor. Kort sagt blir det kalas från första minut!
Mer info och biljetter här

bob wayne & Bob log III (club pebbles) | 16 juni
Vad passar inte bättre än att bjuda tillbaka Bob och Bob till Värmland? En utmärkt idé känner vi, särskilt då Bob Wayne kommer ha med en rykande färsk platta i bagaget. Vi lever i synd denna afton, kära vänner!

Club Pebbles står vid skivspelarna och härifrån kommer det ljuda fult och fint. Högt och lågt. Oljud, ljud och en och annan ljuv ton. Precis som sig bör en afton som denna!

BOB WAYNE:
I maj släpper outlaw-hjälten Bob Wayne ett nytt album. Han är ingen karaktär. Bob Wayne är 100% the real deal. En fullfjädrad historieberättande underhållare med en passionerad smak för ett stökigt leverne samt en otyglad charm. Alltmedan han har tillryggalagt i stort sett hela USA och Europa de senaste åren har han också lämnat ett koppel av tillintetgjorda barer, brustna hjärtan och one-night-stands.

Bob Log III:
Förra gången Bob besökte Karlstad  tog han Rockbaren med storm och vi kunde inte annat än haka på tåget för ett varv till av galenskaper när tillfälle bjöds. En av de mest hemliga artister vi haft på besök som alltid uppträder i sin specialdesignade outfit med tillhörande hjälm. Med en stor portion humor framför han sig egensinniga version av deltablues.
Mer info och biljetter här

RSSA – En tribute till eddie meduza | 30 jun
En vecka efter midsommar gräver våra inbjudna artister djupt i den låtskatt som Eddie Meduza lämnade efter sig! Denna kompositör, textförfattare, musiker, komiker, sångare och multiinstrumentalist var ständigt utskälld av etablissemanget men älskad av folket.

Ikväll hyllar vi honom tillsammans med Värmlands bästa tributeband; Robert Stålbrooz Schwettiga Ansikte!
Mer info och biljetter här

Comboio | 7 juli
Värmlands mesta salsaorkester gästar och bjuder på rytmer som gör det omöjligt att stå still! Denna niohövdade ensemble har hunnit med flera vändor till Kuba och förgyller Karlstads uteliv med sin musik kontinuerligt. Nu kan vi äntligen erbjuda den inramning som musiken förtjänar på vår Innergård mitt under sommaren. På med dansskorna!
Mer info och biljetter här

Miss Li | 13 juli
Förra sommaren släppte Miss Li dunderhiten ”Bonfire”, vilken blev en av Sveriges mest spelade låtar på radio. Succén följdes upp med den högaktuella singeln ”Aqualung” som premiärspelades i form av ett hyllat liveframträdande på P3 Guld tidigare i år.
Miss Li debuterade i november 2006 och gav inom loppet av ett år ut tre storsäljande album samt en ”Best of”-skiva med åtta unika spår. Under samma period spelade hon in duetten ”Om du lämnade mig nu” med Lars Winnerbäck, som klockade in rekordlånga 240 veckor på Svensktoppen, vann en grammis för Årets Låt och blev utsedd till årets liveartist. Därpå följde ett intensivt och framgångsrikt turnerade i fjorton olika länder.
Mer info och biljetter här

ROB COFFINSHAKERS COUNTRY ROCK REVUE | 14 juli
Vi följer upp förra årets succé när Rob framför egna och andras countryklassiker tillsammans med Anders & Jonas Löfgren och Ante Nyberg. Genom åren har det här blivit något utav en klassiker när det kommer till sommarkonserter i Karlstad och vi lovar att fans utav genren inte kommer bli besvikna!
Mer info och biljetter här

The refreshments | 21 juli
Sveriges främsta rock’n’roll-band är tillbaka med mer av allt det goda och mindre av allt annat!
Det är knappast någon överdrift att påstå att The Refreshments sedan 1995 har varit svenska folkets mest pålitliga leverantörer av högenergisk ”rock” och ungefär lika mycket gungande ”roll”. Nu är de tillbaka med sitt trettonde album med eget material (femtonde om vi räknar med två julplattor med mestadels eget material). ”Straight Up” skulle kunna översättas till någonstans mellan ”ärlig” och ”rakt upp och ner”, och precis i den skärningspunkten hittar vi The Refreshments modell 2017.
Mer info och biljetter här

Sophie Zelmani | 28 juli
Få artister kan förena det avskalat vackra med en brännande intensitet som sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel har hon hänfört sina beundrare med musik som når långt in under huden – där vartenda andetag kan kännas som ett smärre jordskalv.
I slutet av februari kommer en ny platta med Sophie Zelmani. ”My Song” är titeln på albumet som är hennes 11:e sedan debuten i mitten av 90-talet. I samband med albumsläppet tar Sophie med sig sitt fantastiska band ut på en Sverigeturné.”
Mer info och biljetter här

Titiyo | 4 augusti
Titiyo, en av Sveriges starkast lysande röster, gästar fabriken och Innergården!
2016 var Titiyo ute på sin första Sverigeturné på sju år. Gaffa delade ut full pott i betyg och skrev att det är ”det bästa hon gjort”, Dagens Nyheter att de är ”hela karriärens allra bästa” och Expressen att hon “sprider soulsken”. Även hennes senaste album ”13 Gården” hyllades i media med full pott i Nöjesguiden och 4 av 5 i Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen och Upsala Nya Tidning.
– Det är ju fantastiskt att göra sin femtielfte turné i livet och få höra att det är det bästa som jag gjort. Det är bra bensin till motorn att få sådana recensioner och att känna så själv också. Nu längtar jag till i juni när vi sätter igång igen, säger Titiyo. Första fredagen i augusti är det vår tur!“
Mer info och biljetter här

Rolf Wikström med band | 11 augusti
Rolf Wikström har länge varit ledande inom svensk blues, och med sin hantering av elgitarren, sin kraftfulla röst, sina egna texter och låtar kan han snart jämföras med de riktigt stora inom genren. Han blandar även med andra typer av musik – utan att nå ett sämre resultat.
Mer info och biljetter här

dublin Fair | 18 augusti
Irländsk folkrock från Värmland framförd av Irländare, Värmlänningar och Finländare! Vad vore en sommar i Karlstad utan det här bandet?
Dublin Fair är bandet som i snart 30 år underhållit sin publik med Irländsk folkmusik och ingen värmlänning har väl undkommit deras dunderhit Jamboree som låg tvåa på Trackslistan tätt efter Spice Girls när det begav sig? En favorit i repris på vår Innergård!
Mer info och biljetter här

TOp cats | 25 augusti
Torsbys stoltheter levererar modern rockabilly med fullt ös och har sedan 2001 pumpat in nytt blod i landets rock n roll-scen. Första gången hela Sverige hörde talas om dem var via dokumentärfilmen “Raggarliv” som följdes upp med nedslag i Nyhetsmorgon, Grynets show, Bingo Lotto och Melodifestivalen för att nämna några.. Intresset för gruppen ökar stadigt och med ny EP i bagaget gästar dom Innergården sista fredagen i augusti!
Mer info och biljetter här

FÖRKÖPSBILJETTER
Begränsat antal biljetter till varje konsertkväll.
För att vara säker på att få plats råder vi till att köpa biljett. I mån av plats släpper vi biljetter i dörren.
FÖRKÖPSBILJETTER >>
IG_garden_foooodVägg i vägg med Innergården ligger vår tapasrestaurang Cava 42. Vid konsert finns det ett begränsat antal bord på Innergården som endast matgäster med konsertbiljett kan boka. Platserna går endast att boka på telefon på 054 22 22 10. Vilka tider som gäller för respektive evenemang meddelas vid bokning.

 

 

 

 

Från @nojesfabriken

 • Och dr lg Innergrden som bara vntade och vntade phellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Och där låg Innergården som bara väntade och väntade på att sommarens skulle visa sig. Den väntade på folk o fä och musik och fest.
 • 3 dagar ago by nojesfabriken
 • Vill du se Miss Li? Nu har vi slppt upphellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Vill du se Miss Li? Nu har vi släppt upp biljetterna till sommarens alla konserter. Länk till biljetter i bio.  #roffewikstr öm  #missli   #sophiezelmani   #titiyo   #dakotaseariders   #refreshments   #dublinfair   #topcats   #comboio   #boblogIII   #bobwayne   #rssa   #robcoffinshaker .
 • Idag hade vi besk av ngra pigga sjlar frn Klarahellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Idag hade vi besök av några pigga själar från Klara Gymnasium. I sällskapligt släptåg hade de några tyska utbytesstudenter med sig som iallafall påstod att rundvisningen på svengelska var till belåtenhet. Det är härligt med ungdomar. Det måste ändå sägas.  #klaragymnasium   #howmanytimeshaveyoubeeningermany ....gör many
 • Idag inviger Karlstads Kommun vr msshall som en gng varhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Idag inviger Karlstads Kommun vår mässhall som en gång var en smedja och sen en uppställningsplats för stadsbussar. Efter det omvandlade vi det till en go cart-hall och därefter föddes Leklandet. Nu har den här lokalen hittat hem till sig själv ytterligare en gång och passar idag perfekt för  #chefsdagen2017 . Här välkomnas 300 personer som varvar workshop med föreläsningar, kaffemingel, smörgåstugg och prat i kvadrat. Alltihopa avslutas med lunch innan det är dags att ta helg.  #karlstad   #n öjesfabriken
 • Idag har vi flyttat ned kontorsverksamheten och satt oss underhellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Idag har vi flyttat ned kontorsverksamheten och satt oss under trädet. Med lite fågelkvitter från Spotify så lyckas vi skapa en gnutta vårstämning.
 • Kolla! Hr sitter Valmet och avslutar dagen med en trevlighellip
  12 timmar ago by nojesfabriken Kolla! Här sitter Valmet och avslutar dagen med en trevlig kväll. Tack för att ni valde oss!  #valmet   #konferens   #n öjesfabriken  #karlstad 
 • Mot Njesfabrikens egna blkulla! Vr nattklubb verketkarlstad bjuder in tillhellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Mot Nöjesfabrikens egna blåkulla! Vår nattklubb  @verket .karlstad bjuder in till stor Påskfest nu på lördag. Vi vet redan nu att det kommer väldigt mycket folk och erbjuder därför förköp denna kväll. Detta för att underlätta insläppet så mycket som möjligt. Alla med förköp går in via en egen kö som går väldigt mycket snabbare än den vanliga. (Förköpsbiljetter på Tickster.com) Ålder: Fyllda 21 år | 130 kr ink garderob. Kuckeliku!
 • Du som r 35! I eftermiddag intar Club Staying Alivehellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Du som är 35+! I eftermiddag intar Club Staying Alive Karlstad och Nöjesfabriken. Klockan 16 öppnar vi dörrarna och då det blir en lång och härlig festkväll finns möjligheten att boka platser till buffén som serveras från 20.00 i restaurangen. Bokningslänk hittar du på vår webb. Bowlingbaren håller också öppen där du kan beställa från vår barmeny. Putsa dansskorna - Nu kör vi!  #stayingalive   #disco   #thegoldenyearsofdisco 
 • 7 dagar ago by nojesfabriken
 • Som ni har vntat Hr r den Tisdagsmtesbilden
  4 veckor ago by nojesfabriken Som ni har väntat. Här är den. Tisdagsmötesbilden.
05 juni, Lilla scenen Mgla + Valkyrja + Acrimoniuos
12 maj, Stora scenen Saint Vitus, Merciless, The Lurking Fear + Tombstones
28 april, Stora scenen SKAMFEST med Gabrielle
13 oktober, Stora scenen Thåström