Sommarens konserter på Nöjesfabrikens Innergård

MISS LI, SOPHIE ZELMANI, TITIYO och ROFFE WIKSTRÖM m.fl till Nöjesfabrikens Innergård. Med premiär i maj och avslutning i augusti bjuds det på konsertupplevelser hela sommaren. Här nedan har du hela konsertprogrammet

DAKOTA SEA RIDERS | 26 maj
Dakota Sea Riders siktar på att äntligen få släppa sin debut-EP och har valt vår Innergård som skådeplats för festen!Bandet består av handplockade musiker i värmländska rockscenen från band som Perry and The Travellers, Deadly spirits, Möra Pär och Lykantropi. Musikaliskt flirtas det med den amerikanska folkscenen som blandas upp med nordisk indie, hela tiden med de personliga texterna i fokus. Det är akustisk och organisk musik i grunden men med elektrifierad potent rockorkester som ackompanjemang.
Mer info och biljetter här

 

DEADLY SPIRITS (rough diamond club) | 9 JUNI  Äntligen är det dax för lite 60’s fuzz på Innergården. Karlstadbandet Deadly Spirits råa ljudbild består av en cocktail på lika delar skitig garagerock och snitsig soul, med en touch boogaloo! Som grädde på moset är det även releasefest för deras rykande färska vinyl 7:a, utgiven på Los Angeles-baserade skivbolaget Wild Records. Grymt sväng utlovas även från skivspelarna, då Rough Diamond Crew står vid rodret och styr upp en makalös mix från sina favoritplattor. Kort sagt blir det kalas från första minut!
Mer info och biljetter här

 

bob wayne & Bob log III (club pebbles) | 16 juni
Vad passar inte bättre än att bjuda tillbaka Bob och Bob till Värmland? En utmärkt idé känner vi, särskilt då Bob Wayne kommer ha med en rykande färsk platta i bagaget. Vi lever i synd denna afton, kära vänner!
Club Pebbles står vid skivspelarna och härifrån kommer det ljuda fult och fint. Högt och lågt. Oljud, ljud och en och annan ljuv ton. Precis som sig bör en afton som denna!

Bob Wayne:
I maj släpper outlaw-hjälten Bob Wayne ett nytt album. Han är ingen karaktär. Bob Wayne är 100% the real deal. En fullfjädrad historieberättande underhållare med en passionerad smak för ett stökigt leverne samt en otyglad charm. Alltmedan han har tillryggalagt i stort sett hela USA och Europa de senaste åren har han också lämnat ett koppel av tillintetgjorda barer, brustna hjärtan och one-night-stands.

Bob Log III:
Förra gången Bob besökte Karlstad  tog han Rockbaren med storm och vi kunde inte annat än haka på tåget för ett varv till av galenskaper när tillfälle bjöds. En av de mest hemliga artister vi haft på besök som alltid uppträder i sin specialdesignade outfit med tillhörande hjälm. Med en stor portion humor framför han sig egensinniga version av deltablues.
Mer info och biljetter här

 

RSSA – En tribute till eddie meduza | 30 jun
En vecka efter midsommar gräver våra inbjudna artister djupt i den låtskatt som Eddie Meduza lämnade efter sig! Denna kompositör, textförfattare, musiker, komiker, sångare och multiinstrumentalist var ständigt utskälld av etablissemanget men älskad av folket. Ikväll hyllar vi honom tillsammans med Värmlands bästa tributeband; Robert Stålbrooz Schwettiga Ansikte!
Mer info och biljetter här

 

Comboio | 7 juli
Värmlands mesta salsaorkester gästar och bjuder på rytmer som gör det omöjligt att stå still! Denna niohövdade ensemble har hunnit med flera vändor till Kuba och förgyller Karlstads uteliv med sin musik kontinuerligt. Nu kan vi äntligen erbjuda den inramning som musiken förtjänar på vår Innergård mitt under sommaren. På med dansskorna!
Mer info och biljetter här

 

Miss Li | 13 juli
Förra sommaren släppte Miss Li dunderhiten ”Bonfire”, vilken blev en av Sveriges mest spelade låtar på radio. Succén följdes upp med den högaktuella singeln ”Aqualung” som premiärspelades i form av ett hyllat liveframträdande på P3 Guld tidigare i år.
Miss Li debuterade i november 2006 och gav inom loppet av ett år ut tre storsäljande album samt en ”Best of”-skiva med åtta unika spår. Under samma period spelade hon in duetten ”Om du lämnade mig nu” med Lars Winnerbäck, som klockade in rekordlånga 240 veckor på Svensktoppen, vann en grammis för Årets Låt och blev utsedd till årets liveartist. Därpå följde ett intensivt och framgångsrikt turnerade i fjorton olika länder.
Mer info och biljetter här

 

ROB COFFINSHAKERS COUNTRY ROCK REVUE | 14 juli
Vi följer upp förra årets succé när Rob framför egna och andras countryklassiker tillsammans med Anders & Jonas Löfgren och Ante Nyberg. Genom åren har det här blivit något utav en klassiker när det kommer till sommarkonserter i Karlstad och vi lovar att fans utav genren inte kommer bli besvikna!
Mer info och biljetter här

 

The refreshments | 21 juli
Sveriges främsta rock’n’roll-band är tillbaka med mer av allt det goda och mindre av allt annat!
Det är knappast någon överdrift att påstå att The Refreshments sedan 1995 har varit svenska folkets mest pålitliga leverantörer av högenergisk ”rock” och ungefär lika mycket gungande ”roll”. Nu är de tillbaka med sitt trettonde album med eget material (femtonde om vi räknar med två julplattor med mestadels eget material). ”Straight Up” skulle kunna översättas till någonstans mellan ”ärlig” och ”rakt upp och ner”, och precis i den skärningspunkten hittar vi The Refreshments modell 2017.
Mer info och biljetter här

 

Sophie Zelmani | 28 juli
Få artister kan förena det avskalat vackra med en brännande intensitet som sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel har hon hänfört sina beundrare med musik som når långt in under huden – där vartenda andetag kan kännas som ett smärre jordskalv.
I slutet av februari kommer en ny platta med Sophie Zelmani. ”My Song” är titeln på albumet som är hennes 11:e sedan debuten i mitten av 90-talet. I samband med albumsläppet tar Sophie med sig sitt fantastiska band ut på en Sverigeturné.”
Mer info och biljetter här

 

Titiyo | 4 augusti
Titiyo, en av Sveriges starkast lysande röster, gästar fabriken och Innergården!
2016 var Titiyo ute på sin första Sverigeturné på sju år. Gaffa delade ut full pott i betyg och skrev att det är ”det bästa hon gjort”, Dagens Nyheter att de är ”hela karriärens allra bästa” och Expressen att hon “sprider soulsken”. Även hennes senaste album ”13 Gården” hyllades i media med full pott i Nöjesguiden och 4 av 5 i Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen och Upsala Nya Tidning.
– Det är ju fantastiskt att göra sin femtielfte turné i livet och få höra att det är det bästa som jag gjort. Det är bra bensin till motorn att få sådana recensioner och att känna så själv också. Nu längtar jag till i juni när vi sätter igång igen, säger Titiyo. Första fredagen i augusti är det vår tur!“
Mer info och biljetter här

 

Rolf Wikström med band | 11 augusti
Rolf Wikström har länge varit ledande inom svensk blues, och med sin hantering av elgitarren, sin kraftfulla röst, sina egna texter och låtar kan han snart jämföras med de riktigt stora inom genren. Han blandar även med andra typer av musik – utan att nå ett sämre resultat.
Mer info och biljetter här

 

dublin Fair | 18 augusti
Irländsk folkrock från Värmland framförd av Irländare, Värmlänningar och Finländare! Vad vore en sommar i Karlstad utan det här bandet?
Dublin Fair är bandet som i snart 30 år underhållit sin publik med Irländsk folkmusik och ingen värmlänning har väl undkommit deras dunderhit Jamboree som låg tvåa på Trackslistan tätt efter Spice Girls när det begav sig? En favorit i repris på vår Innergård!
Mer info och biljetter här

 

TOp cats | 25 augusti
Torsbys stoltheter levererar modern rockabilly med fullt ös och har sedan 2001 pumpat in nytt blod i landets rock n roll-scen. Första gången hela Sverige hörde talas om dem var via dokumentärfilmen “Raggarliv” som följdes upp med nedslag i Nyhetsmorgon, Grynets show, Bingo Lotto och Melodifestivalen för att nämna några.. Intresset för gruppen ökar stadigt och med ny EP i bagaget gästar dom Innergården sista fredagen i augusti!
Mer info och biljetter här

FÖRKÖPSBILJETTER
Begränsat antal biljetter till varje konsertkväll.
För att vara säker på att få plats råder vi till att köpa biljett. I mån av plats släpper vi biljetter i dörren.
FÖRKÖPSBILJETTER >>
IG_garden_foooodVägg i vägg med Innergården ligger vår tapasrestaurang Cava 42. Vid konsert finns det ett begränsat antal bord på Innergården som endast matgäster med konsertbiljett kan boka. Platserna går endast att boka på telefon på 054 22 22 10. Vilka tider som gäller för respektive evenemang meddelas vid bokning.

 

 

 

 

Från @nojesfabriken

 • Efter avslutat event r det dags fr utvrdering Peter krhellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Efter avslutat event är det dags för utvärdering. Peter kör armarna-i-kors-språket och Malin den mer lättsamma och inbjudande hej-låt-oss-prata-och-vad-tycker-du-stilen. Här kanske Malin hade hunnit med att berätta att hon är väldigt bra på utslag när det handlar om golf men att de där små fjuttslagen är svåra. Peter anser ju sig själv vara rätt bra på just närspel och puttning.  #m ässhallen  #n öjesfabriken  #n öjes  #konferens   #karlstad 
 • Fr vissa kom vrmen mer som en verraskning Club Stayinghellip
  3 veckor ago by nojesfabriken För vissa kom värmen mer som en överraskning. Club Staying Alive ger svalka åt folket!
 • Vi kom p Leroy imorse nr han mixtrade med skrmarnahellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Vi kom på Leroy imorse när han mixtrade med skärmarna. Efter ett tag erkände han och sa att det var hans enda chans att få till en strike!
 • Vi har riggat fr fest! Ikvll ska ungefr 740 klackarhellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Vi har riggat för fest! Ikväll ska ungefär 740 klackar slås i taket.  #bergviksfesten 
 • Idag fick Ulle och Catharina agera testpiloter av Innergrdens solvgghellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Idag fick Ulle och Catharina agera testpiloter av Innergårdens solvägg. Vi småpratade om sommarens konsertprogram, om blommor som ska vattnas och att vi flyttar ut lunchen hit från och med den 23 maj. Catharina berättade också om en bekant som hade köpt en alltför dyr gasolgrill. Nu börjar den. Sommaren.  #livesommar   #innerg ården  #n öjesfabriken
 • Vi har himla trevligt hr p Innergrden tillsammans med Dakotahellip
  2 dagar ago by nojesfabriken Vi har himla trevligt här på Innergården tillsammans med Dakota Sea Riders.  #reinsta  @jockej78 
 • Frn och med idag och en mnad framt avnjutes vrhellip
  6 dagar ago by nojesfabriken Från och med idag och en månad framåt avnjutes vår lunchbuffé på Innergården eller inne på  @cava42  tisd-fredag 11.30-14.00 (stängt fre 26 maj) Very mycket välkomna!  #karlstad   #innerg ården  #n öjesfabriken
 • Det r dags fr en dukningsbild igen Det var juhellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Det är dags för en dukningsbild igen. Det var ju så länge sen. Ikväll blir till att hålla i hatten om man vill ha den kvar. Its time for the very Blåljusfest of 2017. Hjärtligt welcome!  #bl åljusfesten
 • 3 veckor ago by nojesfabriken
 • Nu p sndag frsvinner postern frn Konsum Herrhagen Det strhellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Nu på söndag försvinner postern från Konsum Herrhagen. Det står tydligt på en skylt vid sidan om. Du som vill gå dit och bli påmind om att  @missliofficial  håller hov på Innergården 13 juli gör alltså bäst i att ta dig till Herrhagen innan söndag. Har du inte möjlighet att åka till Konsum kan du zooma in på bilden. Begränsad kapacitet på innergården betyder begränsat antal biljetter. Så ligger det till!  #missli   #innerg ården  #livesommar   #n öjesfabriken  #karlstad 
 • Dakota Sea Riders r i full blom och soundcheckar somhellip
  2 dagar ago by nojesfabriken Dakota Sea Riders är i full blom och soundcheckar som aldrig förr. Ikväll öppnar de upp Innergården och gör det med blå himmel och den vackraste solen vi sett på länge. Insläpp 18.00. För den som vill plocka på sig lite goda tapas innan konsertstart så ligger  @cava42  vägg i vägg. Ta med solbrillorna och fånga kvällen! Det här blir kul.  #n öjesfabriken  #innerg ården  #premi är  #karlstad 
 • IKVLL CLUB STAYING ALIVE Vi fixar och fejar medhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken IKVÄLL - CLUB STAYING ALIVE Vi fixar och fejar med vår solvarma innergård som snart är redo att ta emot alla er som ska festa loss på Club Staying Alive. Dörrarna öppnar 16 och sen pumpar vi igång dansolvet från 19. Kalla drycker och varma vindar. Låt oss festa igång sommaren! (Club Staying Alive är den ultimata mötesplatsen för dig som är 35+ och vill uppleva den bästa musiken mellan 75-95 och "the golden years of disco".  #stayingalive   #n öjesfabriken  #n öjes  #karlstad 
05 juni, Lilla scenen Mgla + Valkyrja + Acrimoniuos
13 oktober, Stora scenen Thåström
02 juni, Stora scenen Club Staying Alive!
09 juni, Innergården Deadly Spirits + Rough Diamond Club