DAGENS LUNCH PÅ NÖJESFABRIKEN I KARLSTAD

Tisdag – fredag mellan klockan 11.30-14.00 serverar vi lunchbuffé på Nöjesfabriken. Buffén erbjuder alltid tre rätter. I dagens lunch ingår också ett stort salladsbord, nybakat bröd och kaffe och kaka. Håll dig uppdaterad om veckans meny här!

**Nya öppettider för lunchen 2017  Tisdag – Fredag: 11.30 – 14.00 (stängt måndagar) **

Fri parkering för våra lunchgäster
Hos oss har du alltid gratis parkering tisdag-fredag mellan 11.30 – 14.00.

ALLTID TRE RÄTTER VARAV EN VEGETARISK
Dagens lunch på Nöjesfabriken ska erbjuda något för alla smaker. Vi har därför på vår lunchbuffé alltid en vegetarisk rätt utöver de två andra alternativen. Vi har en stor restaurang med många platser. Våra gäster uppskattar att även om vår lunch är välbesökt så upplevs det alltid att man kan sitta och prata med varandra i lugn o ro. Här passar det alltså perfekt att ta ett lunchmöte. Välkommen till Nöjesfabriken lunch i Karlstad!

Lunchpriser 2017: Buffé ordinarie: 98 kr | Pensionär: 88 kr | Barn: 1-5 år kostar 10 kr/år, 6-13 år 55 kr)

Dagens lunch v. 17

Måndag

Måndagar stängt

Tisdag

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis, rårakor & lingon

Ångad kolja med ägg och persilje topping

Soyafärs med curry och nudlar

Onsdag

Kålpudding med gräddsås och lingon

Stekt sejfilé med skagensås och citron

Couscouspytt med myntasås

Torsdag

ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde

Strimlad kyckling med rostad paprika sås och ris

Vegetarisk nachos med chips serveras med salsasås, banan och curry

Fredag

Fläskschnitzel med rödvinssås, ärtor och anjovis serveras med stek potatis

Heta räkor med tagliatelle

Broccolipaj toppas med mozzarella

 

Våra Öppettider

Ordinarie Lunch
Tis - Fre 11:30 - 14:00

Bowlingen
Mån 11.00 - 14.00
Tis - To 11.00 - 22.00
Fre - Lör 11.00 - 23.00
Sön 11.00 - 18.00

Ring och boka: 054-22 22 00

Från @nojesfabriken

 • Som ni har vntat Hr r den Tisdagsmtesbilden
  4 veckor ago by nojesfabriken Som ni har väntat. Här är den. Tisdagsmötesbilden.
 • Vill du se Miss Li? Nu har vi slppt upphellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Vill du se Miss Li? Nu har vi släppt upp biljetterna till sommarens alla konserter. Länk till biljetter i bio.  #roffewikstr öm  #missli   #sophiezelmani   #titiyo   #dakotaseariders   #refreshments   #dublinfair   #topcats   #comboio   #boblogIII   #bobwayne   #rssa   #robcoffinshaker .
 • 3 dagar ago by nojesfabriken
 • Idag hade vi besk av ngra pigga sjlar frn Klarahellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Idag hade vi besök av några pigga själar från Klara Gymnasium. I sällskapligt släptåg hade de några tyska utbytesstudenter med sig som iallafall påstod att rundvisningen på svengelska var till belåtenhet. Det är härligt med ungdomar. Det måste ändå sägas.  #klaragymnasium   #howmanytimeshaveyoubeeningermany ....gör many
 • Mot Njesfabrikens egna blkulla! Vr nattklubb verketkarlstad bjuder in tillhellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Mot Nöjesfabrikens egna blåkulla! Vår nattklubb  @verket .karlstad bjuder in till stor Påskfest nu på lördag. Vi vet redan nu att det kommer väldigt mycket folk och erbjuder därför förköp denna kväll. Detta för att underlätta insläppet så mycket som möjligt. Alla med förköp går in via en egen kö som går väldigt mycket snabbare än den vanliga. (Förköpsbiljetter på Tickster.com) Ålder: Fyllda 21 år | 130 kr ink garderob. Kuckeliku!
 • Idag har vi flyttat ned kontorsverksamheten och satt oss underhellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Idag har vi flyttat ned kontorsverksamheten och satt oss under trädet. Med lite fågelkvitter från Spotify så lyckas vi skapa en gnutta vårstämning.
 • Idag inviger Karlstads Kommun vr msshall som en gng varhellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Idag inviger Karlstads Kommun vår mässhall som en gång var en smedja och sen en uppställningsplats för stadsbussar. Efter det omvandlade vi det till en go cart-hall och därefter föddes Leklandet. Nu har den här lokalen hittat hem till sig själv ytterligare en gång och passar idag perfekt för  #chefsdagen2017 . Här välkomnas 300 personer som varvar workshop med föreläsningar, kaffemingel, smörgåstugg och prat i kvadrat. Alltihopa avslutas med lunch innan det är dags att ta helg.  #karlstad   #n öjesfabriken
 • 7 dagar ago by nojesfabriken
 • Och dr lg Innergrden som bara vntade och vntade phellip
  3 veckor ago by nojesfabriken Och där låg Innergården som bara väntade och väntade på att sommarens skulle visa sig. Den väntade på folk o fä och musik och fest.
 • Du som r 35! I eftermiddag intar Club Staying Alivehellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Du som är 35+! I eftermiddag intar Club Staying Alive Karlstad och Nöjesfabriken. Klockan 16 öppnar vi dörrarna och då det blir en lång och härlig festkväll finns möjligheten att boka platser till buffén som serveras från 20.00 i restaurangen. Bokningslänk hittar du på vår webb. Bowlingbaren håller också öppen där du kan beställa från vår barmeny. Putsa dansskorna - Nu kör vi!  #stayingalive   #disco   #thegoldenyearsofdisco 
 • Kolla! Hr sitter Valmet och avslutar dagen med en trevlighellip
  11 timmar ago by nojesfabriken Kolla! Här sitter Valmet och avslutar dagen med en trevlig kväll. Tack för att ni valde oss!  #valmet   #konferens   #n öjesfabriken  #karlstad 
05 juni, Lilla scenen Mgla + Valkyrja + Acrimoniuos
12 maj, Stora scenen Saint Vitus, Merciless, The Lurking Fear + Tombstones
28 april, Stora scenen SKAMFEST med Gabrielle
13 oktober, Stora scenen Thåström