Restaurangen med mat och dryck för alla smaker

På Nöjesfabriken i Karlstad erbjuder vi våra gäster flera bar- och restaurangkoncept. Vi har en lunchrestaurang, en bowlingbar, en tapasbar och ett barnvänligt café. Dessutom anordnar vi varje år julbord och på beställning fixar vi festliga bankettmiddagar. Läs mer om respektive koncept nedan.

Restaurangen i husets hjärta förser Nöjesfabrikens alla bar- och restaurangkoncept med vällagad mat. Vi tummar aldrig på kvalitet och service. Ett restaurangbesök ska vara njutning för alla sinnen.

Lunchbuffé i stora restaurangen

Varje vardag mellan 11.30-14.00 kan du äta lunchbuffé i vår stora restaurang. Buffén kan innehålla  en kötträtt, en fiskrätt och en dagens soppa . Den erbjuder också ett stort salladsbord, nybakat bröd, kaffe och mjukglass. Spana in veckans lunchmeny.

Bowlingbar med barmeny

Under sommaren serverar vi en enklare barmeny. Efter klockan 17 hänvisar vi hungriga till BAR TEATRAL och CAVA 42 Kombinera gärna din barvistelse med en bowlingmatch. Ring receptionen på 054-22 22 00 för att boka bord och bowlingbana samtidigt.

Restaurangen fixar både julbord och banketter

Vår yta, vårt breda utbud av aktiviteter och vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda våra gäster många olika typer av kombinerade upplevelser. Varje år ordnar vi julbord med tillhörande julshow. Vår restaurang står givetvis för tillagningen av våra julbord. Läs mer om eller boka vårt julbord. För större sällskap och vid särskilda evenemang anordnar vi också banketter med underhållning och festliga middagar. Vår restaurang sätter ihop menyförslag utifrån dina önskemål. Ring vår restaurang på 054-22 22 00 och diskutera meny för ditt evenemang!

Barnvänligt café i leklandet

Restaurangen ansvarar också för det barnvänliga cafét i Nöjesfabrikens lekland. Leklandets café är ett fullsortiments café där besökare kan välja bland mat, dryck, fika och godis. Läs mer om Leklandets Café.

Delikatessbar med spanska influenser

Precis till vänster om Nöjesfabrikens entré finns Cava 42, ett nytt bar- och restaurangkoncept. Cava 42 är en spanskinfluerad delikatessbar med bland annat tapasrätter, kvalitetsviner och värmländska specialiteter. Ring 054-22 22 00 för att boka bord eller läs mer om Cava 42.

 

Våra Öppettider

Ordinarie Lunch
Mån - Fre 11:30-14:00

Bowlingen
Mån Stängt
Tis - lörd 14.00 - 22.00
Sön Stängt

Ring och boka: 054-22 22 00

Från @nojesfabriken

 • NU P FREDAG! Kp en biljett till fredagens exklusiva kvllhellip
  2 veckor ago by nojesfabriken NU PÅ FREDAG! Köp en biljett till fredagens exklusiva kväll på Innergården. Upplev Mia Skäringer, Hederos & Hellberg, Kajsa Grytt, Joel Alme, Malte Hallquist och Fredrik Lindholm. Biljettintäkterna går till Suicide Zero. En organisation som arbetar för att radikalt minska självmorden i Sverige. Vi har ett par biljetter kvar. Insläpp 18.00. Biljetter på nojesfabriken.se, tickster.com och på Scalateatern i Karlstad. Var med och bidra. Det kommer bli en galet fin kväll med en massa bra musik. #kajsagrytt #miaskäringer joelalme #nöjesfabriken
 • Idag fyller Lisa Sderberg 22 r Lisa r en avhellip
  4 dagar ago by nojesfabriken Idag fyller Lisa Söderberg 22 år. Lisa är en av alla klippor här på Nöjesfabriken. Lisa är född och uppvuxen i Örnsköldsvik men är bra ändå. Lisa gillar inte sport men tycker om Peter Foppa Forsberg. Hennes favoritkött är oxfilé men surströmming äter hon gärna också, om det sker i tystnad med endast fågelkvitter i bakgrunden. Idag fyller hon inte bara två tvåor utan hon har också visat ett japanskt sällskap till långborden här i restaurangen med det nu redan klassiska citatet "and here you have the longboards". Gratta gärna Lisa med en kommentar så sover hon gott hela natten.
 • Om ngra minuter gr Uno Svenningsson och hans FREDA phellip
  24 timmar ago by nojesfabriken Om några minuter går Uno Svenningsson och hans FREDA' på scen. Här ser ni förresten Malin och Gösta sitta och ta in sommarens sista solstrålar. Gösta har alltid gillat FREDA' och favoritlåtarna är många. Malin har alltid drömt om att vara en trummis men sen satte Länsförsäkringar stopp för det och numer trummar hon med fingrarna på sitt kontor. Jaja inte så mycket av det där med trummorna ligger speciellt nära sanningen men vi önskar iallafall Malin och Gösta en trevlig afton.
 • Imorgon fredag p Innergrden Inslpp 1800 Konsert1900
  2 dagar ago by nojesfabriken Imorgon fredag på Innergården. Insläpp: 18.00 Konsert:19.00
 • Korridorsrrff p Njesfabriken Malin dr till vnster berttade om sinhellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Korridorsrräff på Nöjesfabriken. Malin där till vänster berättade om sin galna mopedtur i Grekland och hur det gick till när hon knäppte ihop västen med gylfen och Tess där till höger som färgat håret granny style och berättade om alla nya ölsorter som är på väg in på  @barteatral  och att hon snart ska få ta sig lite semester och vi glömmer heller inte herrn där långt i bakgrunden som helst inte vill vara med på bild men som däremot styr upp alla artister som äntrar vår livescen. Det var eftermiddag och fikastunden låg nära.
 • VINN ETT GIG! Vill du ha chans att vinna tvhellip
  4 veckor ago by nojesfabriken VINN ETT GIG! Vill du ha chans att vinna två biljetter till någon av dessa konserter så ska du tagga en vän i en kommentar och berätta varför just ni två ska ha dessa biljetter. Ännu större chans har du givetvis om du regrammar detta inlägg. Fyra glada människor vinner två biljetter var. #inflames #dankojones #miaskäringer #hederosochhellberg #joelalme #kajsagrytt #freda #w.a.s.p.
 • Du du du du du hall! Vill du ha chanshellip
  2 månader ago by nojesfabriken Du du du du du hallå! Vill du ha chans att få biljetter till invigningen av vår nya bar och restaurang nu på onsdag så gå vidare till  @barteatral  och följ de simpla instruktionerna. Håll sen tummarna. #barteatral #värmland #karlstad
 • Skymningen faller ver innergrden Joel Alme greppar gitarren
  1 vecka ago by nojesfabriken Skymningen faller över innergården. Joel Alme greppar gitarren.
 • Kolla hr! En hel bunt med trevliga sommarjobbare ocks kalladehellip
  2 månader ago by nojesfabriken Kolla här! En hel bunt med trevliga sommarjobbare också kallade för feriearbetare men oftast tilltalar vi dem med deras riktiga namn. Under några sommarveckor per år har vi den stora äran att få stifta bekantskap med en massa glada och härliga ungdomar. Nöjesfabriken lyfter på hatten för Karlstad kommun för att vi år efter år får fortsatt förtroende att ta hand om livsglada ungdomar. Det är uppåt och hjälpsamma själar och vi känner hoppfullhet inför framtiden. Ha en fortsatt fin sommar! #nöjesfabriken
 • Klockan r 1655 Fullt bls p en soldrnkt innergrd 1800hellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Klockan är 16.55 Fullt blås på en soldränkt innergård. 18.00 släpper vi in er. 19.30 är det konsertdags med Hederos & Hellberg, Joel Alme, Kajsa Grytt, Fredrik Lindholm och Malte och Ida Hallquist. Vi har just nu 10 biljetter kvar. Knip dem på nojesfabriken.se #tickster #nöjesfabriken #vågafråga #suicidezero
 • Det r sndag D kan vi pminna oss om hurhellip
  2 månader ago by nojesfabriken Det är söndag. Då kan vi påminna oss om hur trevligt vi hade det på innergården i fredags. Nu på tisdag lirar Mr Walker och 21 aug kan du se Mia Skäringer, Hederos&Hellberg, Joel Alme, Kajsa Grytt m.fl. En vecka senare fredag 28 aug besöker Uno Svenningson och hans Freda' innergårdens scen. Biljetter på nojesfabriken.se, tickster.com och på Scalateatern i Karlstad. #tickster #freda #joelalme #hederoshellberg #miaskäringer
 • 1432 Presstrff med ngra av artisterna infr morgondagens stdkonsert Vihellip
  1 vecka ago by nojesfabriken 14.32 Pressträff med några av artisterna inför morgondagens stödkonsert. Vi har ett fåtal biljetter kvar. Var med och bidra genom ditt biljettköp. Eventet hittar du på Nöjesfabrikens Facebook.
 • Det r nu du ska ta en bild p mighellip
  3 dagar ago by nojesfabriken Det är nu du ska ta en bild på mig när jag fortfarande är brunbränd och fräsch efter semestern, sa Ulle som på riktigt heter Ulrika. Det är ofta Ulle som du får prata med när du ringer Nöjesfabrikens reception. Ulle skojar ibland och då oftast på fredagar då hon kallar sig själv för Ullebulle. Ulle gillar det mesta här i livet och ser just nu mest fram emot julshowen här på Nöjesfabriken. Ulle tycker att demokrati är att föredra och att man alltid ska ta hand om varandra. Ulle gillar också snabba bilar. Bakom Ulle ser ni Magda men henne tar vi i ett annat inlägg då hon inte har tid mitt i disken.
 • Onsdag 1 juli slpper vi biljetterna till en av hstenshellip
  2 månader ago by nojesfabriken Onsdag 1 juli släpper vi biljetterna till en av höstens riffigaste gig. Fredag 2 oktober dyker DANKO JONES upp på Nöjesfabriken och ställer till med en svettig och intim klubbspelning. Den kanadesiska trion behöver väl ingen närmare presentation. Stenhårt helt enkelt. Supportar gör Giudo. Kolla in nojesfabriken.se #dankojones #nöjes #nöjesfabriken
 • Imorgon r det premir fr vr onsdagsklubb p verketkarlstad Duhellip
  2 månader ago by nojesfabriken Imorgon är det premiär för vår onsdagsklubb på  @verket .karlstad Du är så hjärtligt välkommen på dans och fest från kl 22. #madnesswednesdays #verket #verketkarlstad #nöjes #nöjesfabriken #karlstad #värmland
 • Vi ville bara vinka lite till dig och sga hejhellip
  2 månader ago by nojesfabriken Vi ville bara vinka lite till dig och säga hej. Det här är tro det eller ej men bara en mindre del av skocken glada människor som arbetar här på Nöjesfabriken. Glada luggar från  @cava42  och  @barteatral  och bowlingen och restaurangen och konferensen och leklandet och receptionen och vaktmästeriet och nattklubben och nu kom jag inte på mer. Vi ser fram emot att ta hand om dig som gäst i sommar. Ha en skön tisdag!
 • Ikvll r det full fart i kket Det sjuder avhellip
  3 månader ago by nojesfabriken Ikväll är det full fart i köket. Det sjuder av liv. Kvällssolen slår in genom taket och grytorna slamrar ikapp. Vi har flera glada sällskap att ta hand om, både i bowlingbaren och i restaurangen. Nästan alla gäster ikväll kombinerar en bit mat och några serier bowling. Ett lätt och enkelt recept på en trevlig kväll tycker vi. #nöjes #fredagsstämningen
 • IKVLL 2 scener 5 band IKVLL 2 scener 5 bandhellip
  2 månader ago by nojesfabriken IKVÄLL 2 scener, 5 band, IKVÄLL 2 scener, 5 band, 1 entré. Vi slår på stora musiktrumman och bygger fredagsstämning utan dessa like. På scenen på innergården kan stökigt 70-tals-sväng upplevas när Danava (US) och Mirror Queen (US) ställer till med fest.  @clubpebbles  styr musiken från skivspelarna och utlovar alltifrån punk till surf och mer därtill. Inne på stora scenen och i skydd från den ljumma kvällssolen levererar  @metal_club  sommarens hårdaste livepaket. Cut Up håller releasefest och har bjudit in både Nifelheim och Puteraeon. En kväll med en kraftigt skön mix av livemusik. Vi ger er alltså 5 band på 2 scener till det förmånliga priset 175 + förköp (i dörren 210 riksdaler). Är du riktigt klok laddar du upp med nåt gott att dricka på Nöjesfabrikens nyöppnade  @barteatral  eller lite tapas och ett glas vin på  @cava42  Sicken fredag det kan bli du #mirrorqueen #danava #clubpebbles #cutup #nifelheim # puteraeon1 entré.
01 October, Stora scenen W.A.S.P.
02 October, Stora scenen DANKO JONES
24 September, Stora scenen P3 Älskar
16 October, Stora scenen Packmopedsturnén