Restaurangen med mat och dryck för alla smaker

På Nöjesfabriken i Karlstad erbjuder vi våra gäster flera bar- och restaurangkoncept. Vi har en lunchrestaurang, en bowlingbar, en tapasbar och ett barnvänligt café. Dessutom anordnar vi varje år julbord och på beställning fixar vi festliga bankettmiddagar. Läs mer om respektive koncept nedan.

Restaurangen i husets hjärta förser Nöjesfabrikens alla bar- och restaurangkoncept med vällagad mat. Vi tummar aldrig på kvalitet och service. Ett restaurangbesök ska vara njutning för alla sinnen.

Lunchbuffé i stora restaurangen

Varje vardag mellan 11.30-14.00 kan du äta lunchbuffé i vår stora restaurang. Buffén innehåller alltid en kötträtt, en fiskrätt och en pastarätt. Den erbjuder också ett stort salladsbord, nybakat bröd, kaffe och mjukglass. Spana in veckans lunchmeny.

Bowlingbar med barmeny

I vår bowlingbar kan du beställa mat och dryck från vår barmeny. Kombinera gärna din barvistelse med en bowlingmatch. Ring restaurangen på 054-22 22 00 för att boka bord och bowlingbana samtidigt.

Restaurangen fixar både julbord och banketter

Vår yta, vårt breda utbud av aktiviteter och vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda våra gäster många olika typer av kombinerade upplevelser. Varje år ordnar vi julbord med tillhörande julshow. Vår restaurang står givetvis för tillagningen av våra julbord. Läs mer om eller boka vårt julbord. För större sällskap och vid särskilda evenemang anordnar vi också banketter med underhållning och festliga middagar. Vår restaurang sätter ihop menyförslag utifrån dina önskemål. Ring vår restaurang på 054-22 22 00 och diskutera meny för ditt evenemang!

Barnvänligt café i leklandet

Restaurangen ansvarar också för det barnvänliga cafét i Nöjesfabrikens lekland. Leklandets café är ett fullsortiments café där besökare kan välja bland mat, dryck, fika och godis. Läs mer om Leklandets Café.

Delikatessbar med spanska influenser

Precis till vänster om Nöjesfabrikens entré finns Cava 42, ett nytt bar- och restaurangkoncept. Cava 42 är en spanskinfluerad delikatessbar med bland annat tapasrätter, kvalitetsviner och värmländska specialiteter. Ring 054-22 22 00 för att boka bord eller läs mer om Cava 42.

 

PARKERING AVSTÄNGD TISD 24 feb

På grund av eventet "Carbage Run" är hela parkeringen avstängd mellan 8-22. Under denna tid hänvisar vi till parkeringen vid Hotell Bilan och Café Slussvakten.

Våra Öppettider

Ordinarie Lunch
Mån - Fre 11.30-14.00

Bowlingbaren
Mån 11.00 - 14.00
Tis - Fre 11.00 - 22.00
Lör 10.00 - 22.00
Sön 10.00 - 18.00

Ring och boka: 054-22 22 00

Från @nojesfabriken

  • OMI - Nu på fredag! Exklusivt från Clarendon, Jamaica välkomnar…
  • Vi har slipat till ljudet, fixat led-väggen med rätt bilder,…
  • Idag firar vi att det är måndag och att Claes…
  • Här sitter en stor del av crewet bakom vår nattklubb…
  • Vissa möten här på Nöjesfabriken ser lite annorlunda ut än…
  • Nöjesfabriken har ju inte bara en livescen, en nattklubb, två…
  • Idag har vi nära trehundra personer på besök i stora…
  • Du vet väl att det är klokt att köpa ticket…
  • Och så kom den där dagen då vi alla samlas…
  • Idag kunde våra sportlovsfirande gäster följa Charlotte Kallas guldlopp från…
13 March Tankard och Gehennah
tankard
10 April, Stora scenen STIFTELSEN
stiftelsen_nojesfabriken
16 April, Stora scenen TURBONEGRO
turbonegro_webb_artikel
06 March, Stora scenen Tribute to DIRE STRAITS Krogshow
dire_utvald

Dagens lunch

Ärtsoppa & pannkakor med sylt & vispad grädde

Pannbiff med lök- och äppelsky

Dagens Soppa