Restaurangen med mat och dryck för alla smaker

På Nöjesfabriken i Karlstad erbjuder vi våra gäster flera bar- och restaurangkoncept. Vi har en lunchrestaurang, en bowlingbar, en tapasbar och ett barnvänligt café. Dessutom anordnar vi varje år julbord och på beställning fixar vi festliga bankettmiddagar. Läs mer om respektive koncept nedan. Jobba med oss? Just nu söker vi kockar och köksbiträden, läs mer här

 

Lunchbuffé i stora restaurangen

Varje vardag mellan 11.30-14.00 kan du äta lunchbuffé i vår stora restaurang. Buffén kan innehålla  en kötträtt, en fiskrätt och en dagens soppa . Den erbjuder också ett stort salladsbord, nybakat bröd, kaffe och mjukglass. Spana in veckans lunchmeny.

Bowlingbar med barmeny

I bowlingbaren serverar vi mat från vår à la carte. Kombinera gärna din barvistelse med en bowlingmatch. Ring receptionen på 054-22 22 00 för att boka bord och bowlingbana samtidigt.

Restaurangen fixar både julbord och banketter

Vår yta, vårt breda utbud av aktiviteter och vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda våra gäster många olika typer av kombinerade upplevelser. Varje år ordnar vi julbord med tillhörande julshow. Vår restaurang står givetvis för tillagningen av våra julbord. För större sällskap och vid särskilda evenemang anordnar vi också banketter med underhållning och festliga middagar. Vår restaurang sätter ihop menyförslag utifrån dina önskemål. Ring vår restaurang på 054-22 22 00 och diskutera meny för ditt evenemang!

Barnvänligt café i leklandet

Restaurangen ansvarar också för det barnvänliga cafét i Nöjesfabrikens lekland. Leklandets café är ett fullsortiments café där besökare kan välja bland mat, dryck, fika och godis. Läs mer om Leklandets Café.

Delikatessbar med spanska influenser

Precis till vänster om Nöjesfabrikens entré finns Cava 42, ett nytt bar- och restaurangkoncept. Cava 42 är en spanskinfluerad delikatessbar med bland annat tapasrätter, kvalitetsviner och värmländska specialiteter. Ring 054-22 22 00 för att boka bord eller läs mer om Cava 42.

 

Våra Öppettider

Ordinarie Lunch
Mån - Fre 11:30 - 14:00

Bowlingen
Mån 11.00 - 22.00
Tis -Fre 11.00 - 22.00
Lör 10.00 - 22.00
Sön 10.00 - 18.00

Ring och boka: 054-22 22 00

Från @nojesfabriken

 • Tack Refused fr en makals tillstllning refused njesfabriken
  1 vecka ago by nojesfabriken Tack Refused för en makalös tillställning.  #refused   #n öjesfabriken
 • Idag testade Adeel en ny typ av dukning Vi rhellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Idag testade Adeel en ny typ av dukning. Vi är ännu inte helt säkra på om vi ska gå vidare med den här idén.
 • Det r sant REFUSED lirar hr nu p fredag Supportarhellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Det är sant. REFUSED lirar här nu på fredag. Supportar gör fantastiska  @doloreshazeband  som förärade fabriken med en spelning i maj förra året. Det blir en brutal men vacker fredag kära vänner.  #refused   #dolorezhaze   #fredagslive   #n öjesfabriken  #n öjes  #tickster   #ticnet   #ume å  #karlstad   #v ärmland
 • Mitt i presskonferensen fr rets Packmopedsturn fick Malin feeling ochhellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Mitt i presskonferensen för årets Packmopedsturné fick Malin feeling och svängde loss uppe på muren.
 • Vilken kvll vi har framfr oss Vi vlkomnar graveyardmusic tribulationofficialhellip
  2 dagar ago by nojesfabriken Vilken kväll vi har framför oss. Vi välkomnar  @graveyardmusic   @tribulation_official   @ironlambofficial  och  @factorybrains  Du kan säkra upp din förköpsbiljett på Ticnet och Tickster. Biljetter kommer också finnas i dörren. Varmt välkomna till vårens svängigaste afton.
 • Ikvll sklar vi fr Vrmlands Byggmstarefrening som fyller 100 basthellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Ikväll skålar vi för Värmlands Byggmästareförening som fyller 100 bast. Kolla så trevligt de ska ha. Dukat bord med tända ljus och allt. Oxfilé och underhållning väntas.
 • Nr solen slutat vrma s startar det fantastiska vansinnet innanfrhellip
  1 vecka ago by nojesfabriken När solen slutat värma så startar det fantastiska vansinnet innanför teglet. Biljett går att köpa i dörren för den som gillar att köpa biljetter i dörrar. Varmt varmt välkomna till en hysterisk afton.  #refused   #fredagslive   #karlstad   #n öjesfabriken
 • Nr personalfrukosten str serverad r det alltid samma personer somhellip
  3 dagar ago by nojesfabriken När personalfrukosten står serverad är det alltid samma personer som står först i kön. Konstigt det där.
 • Ikvll r det s dags fr en rejlt nyttig verdoshellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Ikväll är det så dags för en rejält nyttig överdos med hip hop. Några av Sveriges mest erkända och respekterade rappare besöker fabriken och förköp hittar du på vår webb och på Tickster och Ticnet. Tvätta strumporna nu så ses vi ikväll  #promoe   #cleo   #mangehellberg   #tickster   #ticnet 
05 maj, Stora scenen LIL JON (US)
11 november, Stora scenen Dia Psalma, Asta Kask, De Lyckliga Kompisarna
03 juni, Innergården JOHN LINDBERG TRIO
10 juni, Innergården ANDERS WENDIN