Restaurangen med mat och dryck för alla smaker

På Nöjesfabriken i Karlstad erbjuder vi våra gäster flera bar- och restaurangkoncept. Vi har en lunchrestaurang, en bowlingbar, en tapasbar och ett barnvänligt café. Dessutom anordnar vi varje år julbord och på beställning fixar vi festliga bankettmiddagar. Läs mer om respektive koncept nedan. Jobba med oss? Just nu söker vi kockar och köksbiträden, läs mer här

 

Lunchbuffé i stora restaurangen

Varje vardag mellan 11.30-14.00 kan du äta lunchbuffé i vår stora restaurang. Buffén kan innehålla  en kötträtt, en fiskrätt och en dagens soppa . Den erbjuder också ett stort salladsbord, nybakat bröd, kaffe och mjukglass. Spana in veckans lunchmeny.

Bowlingbar med barmeny

I bowlingbaren serverar vi mat från vår à la carte. Kombinera gärna din barvistelse med en bowlingmatch. Ring receptionen på 054-22 22 00 för att boka bord och bowlingbana samtidigt.

Restaurangen fixar både julbord och banketter

Vår yta, vårt breda utbud av aktiviteter och vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda våra gäster många olika typer av kombinerade upplevelser. Varje år ordnar vi julbord med tillhörande julshow. Vår restaurang står givetvis för tillagningen av våra julbord. För större sällskap och vid särskilda evenemang anordnar vi också banketter med underhållning och festliga middagar. Vår restaurang sätter ihop menyförslag utifrån dina önskemål. Ring vår restaurang på 054-22 22 00 och diskutera meny för ditt evenemang!

Barnvänligt café i leklandet

Restaurangen ansvarar också för det barnvänliga cafét i Nöjesfabrikens lekland. Leklandets café är ett fullsortiments café där besökare kan välja bland mat, dryck, fika och godis. Läs mer om Leklandets Café.

Delikatessbar med spanska influenser

Precis till vänster om Nöjesfabrikens entré finns Cava 42, ett nytt bar- och restaurangkoncept. Cava 42 är en spanskinfluerad delikatessbar med bland annat tapasrätter, kvalitetsviner och värmländska specialiteter. Ring 054-22 22 00 för att boka bord eller läs mer om Cava 42.

 

Våra Öppettider

Ordinarie Lunch
Mån - Fre 11:30 - 14:00

Bowlingen
Mån 11.00 - 22.00
Tis -Fre 11.00 - 22.00
Lör 10.00 - 22.00
Sön 10.00 - 18.00

Ring och boka: 054-22 22 00

Från @nojesfabriken

 • En klassisk vinkelivink frn oss hr p Njesfabriken Vi seshellip
  6 dagar ago by nojesfabriken En klassisk vinkelivink från oss här på Nöjesfabriken. Vi ses på Innergården i sommar. Den 3 juni står  @johnlindbergtrio  på den här scenen och den 10 juni sjunger Anders Wendin (Moneybrother) finstämt i mikrofonen. 17 juni blir det rockabilly igen med  @gofatboy  och sen rullar det på i juli och augusti med en väldans massa musik. Kolla in sommarens livekalender genom att klicka dig vidare på länken i bio. Ha det gött då!
 • Stbassommaren 2016! Vi vill passa p att sl ett slaghellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Ståbassommaren 2016! Vi vill passa på att slå ett slag för ståbasen. Fredag den 3 och 17 juni kan du avnjuta detta relativt underskattade instrument på en sommarvarm Innergård. Det kommer förutom detta också att rullas hatt, klappas i takt och vickas på höft. Det är ju där i juni som vi drömmer om allt det där som ska hända under sommaren. Varmt välkomna alltså till två fredagar med livlig rockabilly. Och du, imorgon tisdag lägger vi förresten till ytterligare en artist till vårt redan trevliga konsertschema. Gissar du rätt vinner du en biljett (om du nu orkat läsa så…
 • Hall igen! Vi mste snacka lite om Innergrden och livemusikenhellip
  3 dagar ago by nojesfabriken Hallå igen! Vi måste snacka lite om Innergården och livemusiken igen. Idag tog biljetterna slut till José González. Grattis till er som knep dessa exklusiva plåtar. Weeping Willows konsert 5 augusti verkar gå samma trevliga öde till mötes sett till de senaste dagarnas biljettförsäljning. I juni blir det alltså John Lindberg Trio, Anders Wendin (Moneybrother) och Fatboy som förärar Innergården med ett besök. Vi vill än en gång poängtera att vi endast släpper 500 biljetter till varje konsert då vi har begränsat med plats. Du är så välkommen till den här sommaren.  #innerg ården  #fredagslive 
 • Vilken kvll vi har framfr oss Vi vlkomnar graveyardmusic tribulationofficialhellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Vilken kväll vi har framför oss. Vi välkomnar  @graveyardmusic   @tribulation_official   @ironlambofficial  och  @factorybrains  Du kan säkra upp din förköpsbiljett på Ticnet och Tickster. Biljetter kommer också finnas i dörren. Varmt välkomna till vårens svängigaste afton.
 • Vi r grymt stolta att f lgga till josegonzalezforeal tillhellip
  2 veckor ago by nojesfabriken Vi är grymt stolta att få lägga till  @josegonzalezforeal  till sommarens konsertkalender på Innergården. Vi har precis släppt upp biljetterna till försäljning (275 kr) och bra att komma ihåg är att vi har begränsat med plats på Innergården vilket alltså betyder begränsat antal biljetter. Vi förbereder oss redan nu för en klassisk spelning och blir lätt tossiga av tanken på att José med band snart är här. Du vet, det är ju snart juni och sen är juli här innan du hunnit byta om till kortbyxa. Biljetter på tickster, ticnet och på Scalateatern i Karlstad.
 • Idag testade Adeel en ny typ av dukning Vi rhellip
  1 månad ago by nojesfabriken Idag testade Adeel en ny typ av dukning. Vi är ännu inte helt säkra på om vi ska gå vidare med den här idén.
 • Nr personalfrukosten str serverad r det alltid samma personer somhellip
  1 månad ago by nojesfabriken När personalfrukosten står serverad är det alltid samma personer som står först i kön. Konstigt det där.
 • Klockan var 1022 nr vi pratade om att det nuhellip
  5 dagar ago by nojesfabriken Klockan var 10.22 när vi pratade om att det nu var mindre än 100 biljetter kvar till  @josegonzalezforeal  och om åskvädret inatt och om semesterplanerna och att vår inrikesminister Anders Ygeman kommer hit ikväll att vi nu på måndag öppnar upp för lunch på Innergården och att maj alltid brukar vara varm och juni kall och sen att sommaren går fort och allt det där. Sen gick vi och hämtade förmiddagens fjärde kopp.
 • Innergrden brjar hitta sin rstid Om man r artist ochhellip
  1 vecka ago by nojesfabriken Innergården börjar hitta sin årstid. Om man är artist och uppträder så har man den här utsikten. Det enda som saknas är myllret av folk. Den tredje juni startar vi upp med  @johnlindbergtrio  och rockabilly när den är som bäst. Du vet väl förresten att du kan abonnera hela rasket om du skulle behöva. Nu menar vi inte att du kan abonnera John Lindberg Trio utan Innergården. Regnar det så vinschar vi ut taket. Men, regn? nä det blir det ju inget med. Nu laddar vi kroppen full av sommarpepp och blickar in i vår konsertkalender som är fullproppad. En…
 • Onsdag 11 maj hller rets Sola Marie Niljung en viktighellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Onsdag 11 maj håller "årets Sola" Marie Niljung en viktig föreläsning. Pengarna går till Suicide Zero och deras arbete för att förhindra självmord. Du bidrar alltså genom att komma till Nöjesfabriken onsdagen 11 maj.  #suicidezero 
 • Imorgon p Njesfabriken Lil Jon US frgyller din lediga torsdaghellip
  4 veckor ago by nojesfabriken Imorgon på Nöjesfabriken. Lil Jon (US) förgyller din lediga torsdag. Kom ihåg att ta sovmorgon på fredag :)
 • The very personalfest of Njesfabriken har just startat Stmningen rhellip
  7 dagar ago by nojesfabriken The very personalfest of Nöjesfabriken har just startat. Stämningen är på topp.  #theflamebreakingparty2016 
11 november, Stora scenen Dia Psalma, Asta Kask, De Lyckliga Kompisarna
03 juni, Innergården JOHN LINDBERG TRIO
10 juni, Innergården ANDERS WENDIN
17 juni, Innergården FATBOY